2022 SCHANDALIG GOED STARTEN

Wil jij 2022 schandalig goed starten?

Wil je jezelf vrij van schaamte of schuldgevoel op nummer 1 zetten? Wil je van 2022 het jaar maken waarin JIJ gaat leven hoe jij WILT leven. De persoon gaat zijn die je graag wilt zijn. De dingen doet die je graag wil doen. Zonder moeite, zonder schaamte?

Kortom, wordt 2022 het jaar waarin jouw leven ook daadwerkelijk om jou draait?

Schrijf je in voor deze Schandalig Goed Starten give away en ik help je 2 weken lang op weg.

Een goed begin is het halve werk.

“ Motivation gets you going and habit get you there!”

Je kunt elke dag starten, opnieuw beginnen, je hele leven omgooien. Klopt, daar heb je  oud & nieuw of mij niet voor nodig.

Toch geeft een keerpunt, zoals oud & nieuw is, altijd net een extra zetje, of een extra drive om het nu wel te doen! Het oude afsluiten en vol goede moed een nieuw hoofdstuk beginnen. Ik ben in ieder geval gek op keerpunten en gebruik ze graag voor nieuwe persoonlijke avonturen.

Beginnen is stap één, volhouden stap twee en – eerlijk toegeven – ook voor mij nog altijd een lastige. De waan van de dag, inclusief veel belangrijkere dingen, mensen en noem maar op, liggen altijd op de loer.

Ik weet ook hoe trots en fijn ik me voel als ik het wel doe? Als ik doorzet, volhoud en mezelf blijft herinneren waarom ik ben gestart.

Wil jij in 2022 zonder schuldgevoel je eigen koers varen? Voel je dat je je leven anders wil inrichten, dat er meer in zit, meer in jou zit, maar kun je wel wat hulp gebruiken om het nu ook echt te gaan doen?

Ik help je op weg!

Herken je dit?

Je neemt je zo vaak voor om nu eens écht je leven anders aan te pakken…maar doet het telkens niet
Je hebt een droom! Maar het lukt je niet een start te maken om deze te verwezenlijken
Je bent ontevreden en weet gewoon niet zo goed waar je moet starten of wat je kunt doen
Je wilt iets anders, maar je weet niet precies hoe en wat
Je wilt iets anders, maar het lukt je niet om hier tijd en energie in te steken
Je wilt iets anders, maar je bent bang wat anderen hiervan vinden

Voor wie is deze schandalige start bedoeld?

Vrouwen die hun leven in 2022 anders willen inrichten
Vrouwen die aan de slag willen, het heft in eigen handen willen nemen
Vrouwen die meer tijd en ruimte voor zichzelf willen creëren
Vrouwen die een kickstart nodig hebben om te gaan!

Wat kun je verwachten?

Twee weken lang ontvang je van mij dagelijks een mail bomvol inspiratie, motivatie, opdrachten, visualisaties, video’s en meer. Als klap op de vuurpijl kun je aan het einde van de twee weken een gratis coachcall met mij inplannen. Geheel vrijblijvend uiteraard, je zit nergens aan vast, maar als je wilt deel ik graag mijn persoonlijke valkuilen, tips en trics met jou.

Twee weken lang herinner ik jou eraan hoe fantastisch JIJ bent, en dat JIJ JOUW leven mag leven op JOUW manier. Ik help je met simpele en concrete oefeningen de aandacht op jezelf te vestigen, zodat die schandalige vrouw in jouw wakker wordt geschud, of nog meer tot leven komt.

Dit is een schandalige start om vanuit jouw verlangen, idee en doel 2022 verder uit te stippelen. 2022, Het jaar waarin JIJ gaat leven hoe jij WILT leven. De persoon gaat zijn die je graag wilt zijn. De dingen doet die je graag wil doen. Zonder moeite, zonder schaamte.

Als je meedoet, leer je direct om tijd voor jezelf te maken. Elke dag besteed je minimaal een half uurtje aan jezelf. Dat moet te doen zijn lijkt me. En bedenk goed, als JIJ dat al niet kan of doet, doet niemand het voor jou.

Dit krijg je van mij:

  • Dagelijkse inspiratie mail met concrete tips
  • Opdrachten
  • Q&A
  • Persoonlijke boodschap en motivatie voor jou
  • Podcast
  • Video’s
  • 1:1 coachcall 30 minuten
Menu