Zelfvertrouwen vrouw

OVER MIJ

Je werkt al jaren in een mannenwereld en staat daar stevig je schandalige vrouw. Toch knaagt het steeds vaker, want zijn de keuzes die je hebt gemaakt nu echt ‘jouw’ keuzes of een logisch gevolg van verwachtingen? Het overkwam Monique Koen. Na een lange zoektocht, besloot ze haar innerlijke amazone volledig te omarmen en haar droom achterna te gaan. Een podium creëren voor vrouwen om te laten zien waar zij allemaal toe in staan zijn. Vrouwen die zonder schuldgevoel hun eigen koers varen en niet bang zijn wat een ander hiervan vindt.

Geen vreemde keuze als je bedenkt dat Monique bij uitstek een schandalige vrouw is. Enthousiast, humoristisch, een geboren verbinder en niet bang om te kiezen. Een vleugje tegendraads, dat ook. Waar de meeste mensen rechts gaan, neemt zij liever links een kijkje. Net even anders, maar nooit moeilijker dan nodig. Praktisch, simpel en doelgericht haalt zij het beste in mensen naar boven. Daarom weet zij als geen ander, als je écht voor jezelf durft te kiezen is het helemaal niet moeilijk om vol achter je keuzes te staan.

Monique runt niet alleen dit onlineplatform maar is ook dé schandalige vrouw in het leven van haar vriend en 2 zoontjes. Daarnaast is ze niet vies van een sportieve uitdaging en zoekt ze graag haar grenzen op in verschillende sporten.

Dit platform is overigens pas het begin in de wereld van schandalige vrouwen. Naast de inspirerende blogs wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan een ‘schandalige’ Academy met online trainingen en een webshop vol met schandalige producten.

Alles om jou te inspireren en motiveren de schandalige vrouw in jezelf te vinden! Dus weg met al die zorgen over wat een ander wellicht vindt of denkt. Maak je eigen keuzes en laat zien wat je kunt! Er is nooit maar één manier.

Schandalige Vrouwen

Een podium voor en door vrouwen creëer je natuurlijk niet alleen. De wereld is vol met mooie, fantastische vrouwen die – elk op hun eigen wijze –  inspireren.  Ze stellen zichzelf  hieronder voor.

Saskia Heuckelbach

Saskia Heuckelbach is zelfstandige. Zij werkt als coach, adviseur, trainer in het onderwijs. Regelmatig zal zij een schandalige vrouw uit de literatuur uitlichten voor Schandalige Vrouwen.

Menu