doelen 2021

2021: I have plenty to look forward to, I’m sure

Nog een dagje en dan is 2020 echt voorbij. Nadat we massaal hebben teruggekeken op dit bewogen jaar, is het nu dus hoogtijd om vooruit te kijken en goede voornemens en doelen voor 2021 op een rijtje te zetten.


Help! ik heb geen doel

Want, wat wil je veranderen in 2021? Wat kan er beter (heb je even..)? Welke doelen wil je behalen? Of heb je werkelijk geen idee wat je ‘moet’ volgend jaar? En is dat erg?

Om met de laatste vraag te beginnen. Nee! Het niet hebben van een duidelijk doel voor ogen, betekent niet ‘dat je je leven niet op orde hebt’.

Ik heb mijn leven niet op orde zonder doel

Zoals je inmiddels misschien weet heb ik aardig tijdje gezocht naar ‘wat ik nu toch moest gaan doen als ik later groot zou zijn’. In de tussentijd was mijn leven harstikke ‘op orde’. Man, kinderen, baan, huisje, boompje, beestje. Check, maar géén focus, of één beroep dat ik zou worden en dat, was mijn veronderstelling, heb je nodig in het leven. Toen ik dat losliet, mij realiseerde wat ik wél had, wat ik allemaal al had gerealiseerd én die dingen ging doen waar ik simpelweg blij van werd. Zonder groot doel of gewenste uitkomst, kwam de rest vanzelf.

Er is natuurlijk geen goed of fout. Ontbreekt jouw grote levensdoel op dit moment? Begin klein en weeg af in het hier en nu wat belangrijk voor je is. Weet je echter heel goed wat jouw doelen zijn. Heerlijk! Gaan met die banaan!

Niet oordelen

Oordeel niet, heb vertrouwen in jezelf en bedenk;

Sometimes you’re ahead, sometimes you’re behind. The race is long, and in the end, it’s only with yourself

Schandalige vrouwen in 2021

En mijn plannen voor 2021? Doorgaan waar ik mee ben begonnen. Nog meer vrouwen bereiken om die schandalige vrouw in zichzelf te vinden.

Want, een schandalige vrouw is het vuur in jou en weet precies waarom je hier bent, wat je te doen staat en hoe JIJ dat het beste kan. Op JOUW manier.

Voel je dat het tijd is om jouw schandalige vrouw (weer) te ontmoeten? klik dan hier

Vorig bericht
2020: Wat een jaar!
Volgend bericht
Jeanne Manfort: Well-behaved én schandalig!

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu