Denken vanuit je buik, hoe dan?!

Dat is toch wel wat ik standaard dacht als ik een aantal jaar geleden iemand dit hoorde zeggen. Denken vanuit je buik/hart i.p.v. je hoofd. Of nog beter, signalen ontvangen vanuit het universum.


Ver van mijn bed show

Machtig interessant vond ik dat en stiekem wilde ik dat ook heel graag. Ergens wist ik dat er meer in mij zat, maar wat dat dan moest zijn…
Tegelijkertijd bleef het ook een enorme ‘ver van mijn bed’ show. Ik wilde namelijk gewoon graag een trucje horen. Een trucje dat ik even kon toepassen als ik ergens een gaatje had kunnen vinden in mijn agenda. Ff snel, hup en dan doorrrrrr!

Je begrijpt, het werkte niet. Ik raasde door en waarschijnlijk kon ik struikelen over alle signalen die het universum mij stuurde, maar ik had er geen oog voor en al helemaal geen tijd. Ik moést zo veel en had het ontzettend druk. Ontevreden en druk met alles en iedereen, behalve met …….juist. Me Myself and I.

Serieus tijd nemen voor Me Myself and I

Dus toen ik echt serieus tijd ging nemen voor mezelf, ging ontdekken waar ík nou gelukkig van werd én juist alleen daar actie op ondernam, ging er een wereld voor me open.

En natuurlijk was ik niet meteen die pro die volledig in het ‘nu’ leeft en enkel vaart op intuïtie. Zeker niet, al doende leert men, met vallen en opstaan en gooi alle clichés er maar in.
Inmiddels heb ik wel een aardige shift gemaakt. Ik durf weer te vertrouwen op mijn intuïtie en schakel steeds makkelijker tussen hoofd, hart en buik. En daar word ik dus harstikke gelukkig van!

Abracadabra, maar toch nieuwsgierig?

Dus mocht het voor jou nog als abracadabra klinken, maar ben je stiekem ergens wel nieuwsgierig? …. Onderneem actie! Stuur me een bericht, laat je gegevens hier achter op de site en we kijken of ik iets voor je kan betekenen. We kunnen altijd een vrijblijvend (gratis) intakegesprek inplannen!

Verandering komt niet vanzelf. Daar moet je iets voor doen! Jij en niemand anders.

Vorig bericht
Wendy: Van (eigen)wijs meisje naar vrouw die weet wat ze wil
Volgend bericht
Sharon: Stap voor stap uit haar comfortzone

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu