Alles wat je moet weten over pik business

Alles wat je moet weten over Pik Business

Schandalig sexy

Wie is Pik Business en wat doen we?

In 2018 is Pik Business opgericht door Roos en Marilyn. Ze willen met hun bedrijf de homeparty wereld veroveren en veranderen! Voordat ze hun bedrijf begonnen liepen ze namelijk tegen een paar dingen aan. De home party wereld was een beetje ouderwets en soms een tikkeltje ordinair. Er werden vaak goedkope en onveilige producten voor te veel geld verkocht. Bovendien vonden ze de scene niet vrouwvriendelijk genoeg voor 2018.

Tijdens de homeparty’s van Pik Business gaat het er heel anders aan toe. Het genot van de vrouw staat centraal. Tijdens de party worden er verschillende hippe en fijne seksspeeltjes gepresenteerd op een toegankelijke manier. Alle partygasten voelen zich op hun gemak en beleven een fantastische avond vol met informatie over hoe je het beste uit je (solo)seksleven kunt halen. Inmiddels verzorgen ze samen met een superleuk team verschillende soorten home party’s door het hele land. Ook organiseert Pik Business andere evenementen zoals Bingo’s en Pub quizzen.

Visie

“Onze visie is om vrouwvriendelijk te zijn en taboes rondom (solo)seks en seksspeeltjes te doorbreken. We vinden dat deze taboes in onze huidige samenleving al lang niet meer zouden moeten bestaan. Met Pik Business willen we seks (zowel met een partner als met jezelf) bespreekbaar maken met een knipoog. Omdat we vrouwvriendelijk zijn hebben we ons hele assortiment seksspeeltjes zorgvuldig uitgekozen. Alle toys zijn zeer stijlvol en hebben alleen vrouwelijke kleuren. We willen duidelijk maken dat seksspeeltjes niet eng of geheim hoeven te zijn. Een vrouw moet eerst aan zichzelf denken en moet de kans pakken om haar lichaam te leren kennen. We blijven zeggen; we hebben allemaal een vagina, we kunnen er maar beter van genieten.”

wij denken vanuit de doos, jouw doos

De toekomst

“Het lijkt ons supertof om het meest toegankelijke homeparty bedrijf van Nederland te worden! We hopen dat we op een grote schaal de taboes rondom seks kunnen doorbreken en het bespreekbaar te maken. Een grote droom van ons is om later onze eigen show te hebben in het theater.”

Wil jij ook een pikkie worden?

Wij zijn op zoek naar pikkies die ons team komen versterken! We willen heel Nederland kennis laten maken met Pik Business en daar hebben wij jou bij nodig. Wil jij een leuke bijbaan waar je zelf controle over hebt? Lees hier de volledige vacature en neem contact met ons op!

Vorig bericht
Vacature alert: Leukste baan ooit!
Volgend bericht
Help, ik word veertig!

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu