Interview met de dames achter ZIN IN MEER!

In de categorie Schandalig Sexy, willen we je laten zien dat er rondom seks geen één waarheid bestaat. Iedereen is anders en heeft heel eigen behoeftes, gelukkig maar! Door te inspireren en van elkaar te leren kunnen taboes worden doorbroken en bespreekbaar worden gemaakt.

Lees hieronder het interview met de dames van zininmeer.nl


Hoi! Wat leuk dat jullie meer willen vertellen over seks, taboes en uiteraard jullie bedrijf Zininmeer. Vertel! Wie zijn jullie?

Hi, wij zijn Linda en Amber!

Linda is 41 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen (1 dochter van 11 jaar en 2 zonen van 8 jaar). Amber is 25 jaar en woont samen met haar vriend. We zijn beiden ZZP’er. Linda als freelance tekstschrijver en content marketeer en Amber als webdeveloper.

Met Zin In Meer hebben we een eigen weblog en creëren we erotische content. Spannend en fascinerend, maar ook erg leuk om te doen. Zo combineren we onze core business met iets wat ons beide aanspreekt. Over seks en erotiek raak je immers niet snel uitgepraat.

Hoe zijn jullie op het idee gekomen van zininmeer?

We zaten een keer met elkaar te lunchen en toen kwam het zo ter sprake dat we onze krachten wel eens konden gaan bundelen. Al snel kwamen we op het idee om een weblog te starten. Linda zou verantwoordelijk worden voor de teksten en Amber voor het technische gedeelte van de website. Maar toen zaten we nog met de vraag: Waar gaan we dan over bloggen? Een brainstormsessie volgde, waarin ook het onderwerp seks naar voren kwam. Wat bleek? We vonden de wereld van erotiek en seks allebei ontzettend fascinerend, alleen wisten we dat eerder nog niet van elkaar! Dat moet ook maar net ter sprake komen natuurlijk. Er rust tenslotte nog steeds een taboe op praten over seks 😉

Er rust nog steeds een taboe op praten over seks

Vertel ons alles over jullie bedrijf, wat doen jullie precies?

Zin In Meer is gemaakt door en voor vrouwen. We houden van spanning, erotiek en seks. Dat willen we delen, gewoon omdat we het té leuk vinden om het voor onszelf te houden. We schrijven inspirerende blogs en prikkelende verhalen en delen tevens onze favorieten op erotisch gebied (speeltjes, boeken, films, enz.) Met onze onderwerpen willen we taboedoorbrekend zijn en erotiek en seks bespreekbaarder maken. Seks is fijn en leuk en dat willen we uitstralen en overbrengen.

Zininmeer is taboedoorbrekend. Is dit nog wel nodig in 2020/2021?

Ja, helaas wel. Zo ervaren we zelf dat seks nog steeds een taboe is als we Zin In Meer aanroeren in onze omgeving. Je ziet dat sommige mensen enigszins in shock zijn als we vertellen wat we doen. Seks heeft blijkbaar nog steeds iets geheimzinnigs waarover niet gesproken mag worden.

Kunnen jullie een voorbeeld geven van taboes die echt niet meer zouden mogen bestaan?

Het praten over seks. 🙂

Wat kunnen vrouwen zelf doen om seks meer bespreekbaar te maken?

Besef dat er bij seks geen goed of fout is. Dat maakt het makkelijker om erover te praten. En probeer er vooral zelf ook geen taboe op te leggen, houd het luchtig. Seks is fijn en leuk, iedereen doet het en het is dus ook niks om je voor te schamen.

Waar halen jullie je inspiratie vandaan?

Uit onze eigen ervaringen, dingen die we horen en lezen en een beetje fantasie.

Hebben jullie favorieten?

Wij zijn allebei fan van de Satisfyer Pro, een luchtdruk vibrator. De pulserende luchtdrukgolven zorgen als het ware voor een totaal nieuwe en unieke sensatie.

Hebben jullie tips voor vrouwen om hun seksleven een boost te geven?

Wees creatief en zoek wat vaker de spanning op. Denk bijvoorbeeld aan elkaar vastbinden, je laten blinddoeken, seksspeeltjes gebruiken, samen porno kijken, een rollenspel doen of experimenteren met andere standjes. Of ga nog een stapje verder en zoek er iemand bij die jullie samen in extase brengt.

Gooi je fantasieën in de groep en laat je vooral niet tegenhouden.

Jullie schrijven ook prikkelende verhalen, vertel eens? Kunnen jullie een kort verhaal met ons delen?

Jazeker! Hier kun je een prikkelend verhaal van ons lezen.

Wat willen jullie vrouwen tot slot nog meegeven als het om hun seksualiteit en seksleven gaat?

Of je nu een partner hebt of niet, durf jezelf op nummer één te zetten. Zorg ervoor dat je goed voor jezelf zorgt, je sexy voelt en jezelf verwent. Dit kan natuurlijk op vele manieren, maar laat de teugels vieren, gooi de remmen los en laat jezelf gaan.

 

Wil je meer weten? Neem een kijkje op www.zininmeer.nl, of laat hieronder een bericht achter

 

Vorig bericht
Koffietijd
Volgend bericht
Fien: Ik eet vrouwenpower als ontbijt

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu