It’s my way, or the highway

Naast mijn coaching doe ik vooralsnog ook freelance klussen. Waarom? Omdat ik met Schandalige Vrouwen alleen nog niet financieel afhankelijk ben en ik dat te allen tijde wel wil zijn. Alleen zo ervaar ik volledige vrijheid om te doen wat, hoe en wanneer ik dat wil. En ja natuurlijk, het biedt ook een stukje zekerheid.


Omslagpunt in zicht!

Het omslagpunt – om volledig en alleen schandalige vrouwen te coachen en inspireren – is echter in zicht (YES!), en daarbij loopt mijn huidige freelance klus over enkele weken af. Ik zoek daarom niet actief naar een nieuwe klus ernaast. In september kijk ik weer hoe de wereld er dan uit ziet en mocht het dan nodig zijn, dan heb ik er alle vertrouwen in wat passends te vinden.

Toch een kennismakingsgesprek

Werd ik onlangs toch benaderd door een grote organisatie. En zelfs nadat ik had aangegeven nu niet beschikbaar te zijn, wilde ze alsnog kennismaken, want ook vanaf september hadden ze mooie functies waarop ik heel goed zou passen.

Dat is natuurlijk hartstikke lekker voor ‘t egootje en – als ik zou willen – kat in het bakkie.

Het werd een leuk, vriendelijk en kort kennismaking gesprek 😉

Stick to the plan

Ik heb namelijk eerder al de keuze gemaakt om mijn leven zo in te richten, dat ik het beste tot mijn recht kom. Een loondienstbaan van 32 uur past daar niet in. Ook niet als het mijn ego streelt en (financiële) zekerheid biedt.

Take it or leave it.

They left. En ook dat begrijp ik. Dat heeft helemaal niets met mij of mijn kunnen te maken. Zij zoeken iets anders en ik ook. Even goede vrienden.

Wat doe jij in september?

Dus wat ik doe in september? Sowieso nóg meer mooie schandalige vrouwen coachen om óók hun leven zo in te richten, zodat zij het allerbeste tot hun recht komen. Vrij van schaamte en schuldgevoel!

Jouw leven. Jij bepaalt. Altijd!

Vorig bericht
Wijvengezeik
Volgend bericht
Hester: Leef als een baas

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu