Investeren in jezelf?

Investeren in jezelf? Ja! Dat moet je doen!
Doe je het ook? ………..euhhh


 

Klauwen vol met geld

Als ik voor mezelf spreek pas de laatste jaren. Trainingen, boeken, weekend weg, stilte en recent is daar een business coach bijgekomen. En wéér een fotoshoot!
‘Klauwen vol met geld’, dat op mijn bankrekening zeker niet had misstaan, maar in plaats daarvan heb ik het gespendeerd aan MIJZELF. Aan Me, Myself and I.

En hoewel ik overtuigd ben van het feit dat investeren in jezelf een absolute noodzaak is, moet ik mezelf toch iedere keer alsnog overtuigen. En zelfs na de genomen beslissing betrap ik mezelf erop dat ik het voor ‘mezelf’ (yeah right😉) ook nog eens aan het goedpraten ben.
Want is het nou echt wel nodig? Jeetje, alweer een online training? Kun je dat niet zelf? Je begint toch pas net? En je hebt toch vorig jaar ook al een fotoshoot gedaan?

Maar in plaats van je af te vragen of het allemaal wel nodig is, kun je jezelf ook de vraag stellen hoeveel jij jezelf waard vindt. Want daar gaat het om!

Wat vind jij jezelf waard?

En als je antwoord is; niet al te veel, kun je jezelf afvragen waarom een ander jou dan wel wat waard zou moeten vinden?

You have to do the work babe

Jij bent wat jij jezelf waard vindt. En dat begint bij… inderdaad, jezelf. De enige persoon die ervoor kan zorgen dat je op de juiste waarde, jouw waarde, wordt geschat.
“You have to do the work babe!” En ja, dat is doodeng, confronterend en lang niet altijd leuk! Maar niets voelt geweldiger dan een grote dosis eigenwaarde. Hier ben ik en YES BABY, I AM WORTH IT!
Dat geldt ook voor jou! Jouw leven, jij bepaalt, altijd!

Kun je wel wat hulp gebruiken?

Kun je wel een schop onder je kont gebruiken om NU te beginnen met jezelf op waarde schatten? Om jezelf op nummer 1 te zetten en daar ook in te investeren? Laat je gegevens hier achter op de site en we plannen een vrijblijvend intakegesprek in om te kijken wat ik voor je kan betekenen!

Vorig bericht
Zeiken in het midden gaat je niet helpen
Volgend bericht
Lizzy: De moed gevonden om mijn eigen kindje te creëren!

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu