Rianne: Van voetbalvrouw naar commerciële hippie

Ooit zat ik, met een pittige strategische functie, met mijn billen in het pluche van het Nederlandse Betaalde Voetbal. Ongelofelijk veel gezien, geleerd en meegemaakt maar ik eindigde er doodongelukkig.


Eenzaam

Ik had alles maar voelde me doodeenzaam in een wereld die de mijne niet meer was.

Van de een op de andere dag besloot ik de sprong te wagen en alles op te zeggen: mijn aanzien, mijn netwerk, mijn prachtige auto en mijn meer dan riante salaris.

Loskomen van zakelijke veiligheid

Ik voelde een enorme behoefte om los te komen van mijn zakelijke veiligheid, want ik wist dat er meer moest zijn. Meer zingeving en voldoening, meer betekenis, weer echt van mijn tenen tot mijn kruin te gaan léven

Nomadenleven én twee succesvolle businesses

Ik besloot mijn hart te volgen en te gaan voelen. Voelen wat het was dat ik écht wilde. Dat was het begin van mijn dromenjagersreis die uiteindelijk leidde tot een nomadenleven waarbij ik deels op Ibiza en deels in Nederland woon. En op beide plekken heb ik een succesvolle business opgebouwd.

Twee bedrijven, waarbij voor mij de focus nu vooral ligt bij DreamchasersLab.com.

Een handboek én meer voor dromenjagers

Een half jaar geleden lanceerde ik onder die vleugels mijn boek ‘Dream Chaser’. Handboek voor dromenjagers! Vol magische Ibiza verhalen, bloedeerlijk, rauw & hilarisch. Waarin ik alles deel wat het ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, zakelijke groei, wet van aantrekking en Ibiza me leerde. Bomvol persoonlijke verhalen, prachtige foto’s, het dromenjagers stappenplan en voorwoord door Tim Akkerman (DI-RECT)

Direct daarna lanceerde ik mijn online academy met daarin o.a. de Fly Training. Dit is the real deal voor dromenjagers die nu eens écht hun zakelijke dromen waar willen maken. Doen waar je echt gelukkig van wordt en daar badass succes mee behalen. Zakelijk succes vanuit je hart. De eerste resultaten van de deelnemers zijn al zo groots dat ik me niet anders dan kneitertrots kan voelen.

Feestje

En jeetjemina wat is dat een feestje om te mogen doen. Me omringen met mede dromenjagers, samen groeien, elkaar supporten en met elkaar tot nog grotere hoogte vliegen dan je had kunnen dromen.

Rebelsheid tegen middelmatigheid

En nu kan ik wel zeggen: ‘ik ben een commerciële hippe’. Ik geloof in vrijheid, in delen, niet overal een mening over hebben maar ik verzet me niet tegen materialisme of succes. Rebelsheid tegen middelmatigheid maakt voor mij de cirkel rond. Een hippie verzet zich immers ook tegen ‘hoe het hoort’.

Ik ben een commerciële hippie. Een hippie verzet zich immers ook tegen ‘hoe het hoort’.

 

Dank je wel Rianne!

Vorig bericht
Schandalig? Ik?
Volgend bericht
Wanneer ben jij succesvol?

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu