Schandalig? Ik?

De naam Schandalige Vrouwen doet nogal eens wat stof opwaaien. You either love it or hate it en dat is natuurlijk ook een van de redenen dat ik voor deze naam heb gekozen. De boel een beetje opschudden, net even uit de pas lopen en anders zijn dan de rest. Daar wordt ik blij van.


In hoge mate aanstootgevend

Maakt mij dat een Schandalige Vrouw? De één vind van wel en de ander zeker niet. In het woordenboek luidt de betekenis van Schandalig, ‘in hoge mate aanstootgevend’ en ja dat is voor iedereen weer anders.

Voor mij is een Schandalige Vrouw een vrouw die haar leven leidt op haar manier. Een vrouw die ongedurig wordt als alles om haar heen voorspelbaar is of dreigt te worden. Een vrouw die uitgedaagd wil worden, in haar werk, in sport, in haar relaties. Een vrouw die niet bang is, graag nieuwe avonturen aangaat. Een stoere vrouw die altijd doorzet, van aanpakken weet, maar ook rust en ruimte voor zichzelf creëert. Een vrouw die feilloos vertrouwt op haar intuïtie en deze daadkrachtig inzet. Een vrouw die verantwoordelijkheid neemt voor al haar keuzes. Onafhankelijk is. Een vrouw die trots is om vrouw te zijn en hier schaamteloos gebruik van maakt. Een schandalige vrouw is een vrouw die haar leven zo inricht, zodat zij het allerbeste tot haar recht komt!

Oh ja, en het maakt haar geen zak uit, wat jij daar verder van vindt.

Ben ik een schandalige vrouw?

Jazeker! Altijd geweest. Er was een tijd dat ik haar kwijt was, maar ze is terug! En ik laat haar nooit meer gaan.

En jij? Ben jij een schandalige vrouw? Heb jij je leven zo ingericht zodat JIJ het allerbeste tot je recht komt? Laat het me weten. Laat je gegevens achter op de site. Ook als je een schop onder je kont nodig hebt om daar te komen! Het kan! En ik help je graag!

 

Vorig bericht
Yolande: Not your average style coach
Volgend bericht
Rianne: Van voetbalvrouw naar commerciële hippie

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu