Anne: Pak je potentieel!

Hi, ik ben Anne en als doelen & succes coach help ik jonge ambitieuze vrouwen en mannen met twijfel en uitstelgedrag om hun persoonlijke doelen te behalen. Dat doe ik sinds zomer 2021 vanuit mijn eigen bedrijf Pak je Potentieel.


Logische banen die pasten bij waar ik goed in was

Vroeger liet ik mij vaak onbewust leiden door wat anderen van mij vonden, door wat zo hoorde en door wat er van mij verwacht werd. “Het begane pad bewandelen”, daar was ik goed in. Zo heb ik altijd hard gestudeerd, ben ik voor de “logische” banen gegaan die pasten bij waar ik goed in was, zag ik er netjes en vrouwelijk uit en maakte ik anderen graag blij.

Kiezen voor het “schoonheidsideaal”, of voor datgene waar ik blij van word

Het eerste moment dat ik echt voor mezelf koos was toen ik zeven jaar geleden enorm gespierd werd toen ik begon met CrossFit. Ik kreeg hier veel lelijke opmerkingen over: Dat ik er erg mannelijk uit begon te zien en of ik dat dan wel mooi vond. Dat raakte me. Ik realiseerde me dat ik voor een keuze stond: Kiezen voor het schoonheidsideaal van de huidige maatschappij (en minder gaan sporten) of kiezen voor waar ik heel blij van werd (nog meer gaan sporten). Ik koos voor dat laatste.

Bijzondere carrière switch

Ook mijn carrière heeft een bijzondere switch gemaakt sinds ik bewust mijn eigen pad kies. Als echte “data nerd” met tienen voor wiskunde en succesvolle data rollen in het bedrijfsleven was het volgen van een coaching opleiding niet de logische weg. Daarnaast weet ik zeker dat het opstarten van mijn eigen bedrijf naast mijn rol als manager en het openlijk communiceren hierover niet door iedereen gewaardeerd werd. Toch koos ik mijn eigen pad.

Zo duidelijk voor mezelf kiezen, ondanks de reacties en meningen van anderen, heeft mij ontzettend geholpen. Zo heeft CrossFit mijn leven blijvend veranderd. Ik voel me gezond, krachtig en veel zelfverzekerder. Ik ben aan wedstrijden gaan meedoen, met mooie resultaten waar ik erg trots op ben. En ook mijn bedrijf had ik voor geen goud willen missen.

Er is zoveel meer

Ik ervaar dat er zoveel meer in mij zit en dat er nog een hele wereld voor me ligt, buiten het begane pad, vol mogelijkheden. Er is zoveel meer. Het maakt mij ontzettend blij en gelukkig om dat te mogen ontdekken.

Ga je eigen dromen achterna en ben niet bang om van het begane pad af te wijken.

Ik wil dan ook alle vrouwen (en mannen) aanmoedigen om hun hart te volgen en te doen en najagen waar ze gelukkig van worden. Dat is iets waar ik ook vanuit mijn eigen bedrijf mensen in begeleid. Goedbedoelde adviezen van anderen? Het mooie daarvan is dat ze ook vaak echt goed bedoeld zijn. Haal eruit wat jou kan helpen en laat de rest voor wat het is. Ga je eigen dromen achterna en ben niet bang om van het begane pad af te wijken.

 

Dank je wel Anne!

Wil je meer weten over Anne en haar bedrijf en hoe zij jou eventueel kan helpen? Volg haar op Instagram, linkedin, of neem een kijkje op haar website

Vorig bericht
Anouk: Intuïtieve branding fotograaf
Volgend bericht
Romy: Like a Badass!

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu