Bianca: Geboren heks en medium

Ik ben Bianca van As, 47 jaar en door de liefde van Brabant naar Delft gebracht. Geboren heks en medium. Talenten en kennis die al generaties lang in de vrouwenlijn van onze familie worden doorgegeven.


Hotshots in het vastgoed

Ik heb hier mijn eigen weg in gezocht en ben gezegend met het altijd vinden van de juiste leermeesters en mentoren op precies het moment dat ik ze nodig had. Ik heb jaren lang in een commerciële functie in de bouwwereld gewerkt waar ik te maken had met de hotshots in het vastgoed. Ik handelde in mijn werk vanuit mijn mannelijke energie en was keihard. Mijn spirituele werk was mijn hobby. Ik draaide beurzen en mocht veel mensen helpen maar het bleef klein.

Kriebelen, wringen en een droombaan

Ik was eind twintig en het kriebelde om daar meer mee te gaan doen. De scheiding van mijn ouders op mijn 30e omdat mijn vader er met mijn beste vriendin van doorging, maakte dat mijn prioriteiten even anders lagen en ik die urge aan me voorbij liet gaan. Rond mijn veertigste begon het te wringen. Ik kreeg mijn droombaan aangeboden en besefte me in de autorit op weg naar huis die twee uur duurde dat ik dit wel zou kunnen maar dat ik er zeker op lange termijn niet gelukkig van zou worden. Ik kon niet anders dan nee zeggen tegen deze baan.

Ik startte met een opleiding tot Orthomoleculair Voedingsspecialist en startte na het behalen van mijn diploma hiervoor mijn eigen bedrijf. Mijn spirituele werk deed ik ernaast. Het duurde niet lang of dat nam de overhand. Hiervoor moest ik een oude overtuiging shiften dat je met spiritualiteit geen fijn inkomen mag verdienen en die komt vaker terug.

Onbeschaamd het podium pakken

Inmiddels richt ik me volledig op mijn spiritueel werk en haal ik mijn kennis over voeding alleen tevoorschijn als dat dienend is tijdens 1 op 1 coaching. Ik ben trots en dankbaar dat ik zoveel mensen (voornamelijk vrouwen) heb mogen helpen. Dankbaar dat ik hier op aarde ben en dit kan doen. De eerste in generaties die zich onbeschaamd uit kan spreken en het grote podium kan pakken.
Spijt heb ik eigenlijk niet. Ik kan oprecht alle mooie lessen zien die ik heb geleerd. Had ik graag sneller willen gaan? Ja zeker. Maar ik weet dat dit precies is gegaan zoals het bedoeld was.

Net zo natuurlijk als ademhalen

Spiritualiteit wordt nog vaak weggezet als zweverig terwijl het dat helemaal niet is. Het is net zo natuurlijk als ademhalen. Ieder mens is spiritueel en ieder mens kan dat in het eigen leven voor het eigen goed gebruiken. Dat is niet egoïstisch! Hierdoor maak je de wereld simpelweg een beetje mooier.
Dank je wel Bianca!
Wil je meer weten over Bianca en hoe zij jou kan helpen? Neem een kijkje op haar site, of volg haar op Instagram
Vorig bericht
Laura: Jezelf zijn, heel normaal…of toch niet?
Volgend bericht
Elizabeth: Rijk en/of rijk zijn

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu