Carlijn: Vrijheid is mijn grootste rijkdom

‘Wat deed je dan? ‘Oh gewoon ‘mooi zitten & dom kijken’. Een grapje tussen mij en mijn vriend, gericht op mijn oude leefstijl.


Mooi zitten en dom kijken

Ik rolde als jonge vrouw de financiële sector in en heb daar 10 jaar gewerkt. Wie ik was en wat joy voor mij betekent waren vragen die ik niet kon beantwoorden; tja via materialisme. Ik stond hierbij stil in de pashokjes met de keus; welk van deze 10 jurkjes gaat mee naar huis.

Zo leefde ik mijn leven; jong samen wonen, onderdeel van een corporate organisatie, masker op, kringetjes verjaardagen, na werk vermoeid thuis komen, tv aan, op de bank ploffen en het riedeltje begon weer opnieuw.

‘Life’ tikte vriendelijke doch dringend op mijn schouder

Het kantelpunt kwam toen het leven een sleur werd (terwijl ik piepjong was). Ik had geen sparkel. Gelukkig tikte ‘life’ ineens vriendelijk doch dringend op mijn schouder. Alsof iemand anders het stuur overnam werd mijn leven 180 graden gedraaid; ‘Zo juffie, en nu gaan wij even heel goed de andere kant op, dit ben jij echt niet. Leef NONDEJUI’.

Leef! NONDEJUI

Ik beëindigde mijn relatie, ging in de stad (Rotterdam) wonen en bloeide op. Vervolgens kwam mijn interesse voor gezondheid en voeding. De nodige opleidingen ging ik volgen met betrekking tot natuurvoeding, coaching en plantaardig koken. Mijn enthousiasme en passie knalde letterlijk en figuurlijk de pan uit.

Het masker ging af

Ontslag nemen corporate wereld; Je moet denk ik echt walgen van jezelf bij het besef dat je jezelf dit nog steeds aandoet. Ik nam ontslag, freedom. Het masker ging af. Vanaf dat moment kwamen mijn opdrachten via alle hoeken en gaten. Ik kookte, zorgde en deelde mijn kennis voor groepen op locatie. Ik ging lekker. En wat trots dat ik was (en ben) dat ik mijzelf heb ontkoppeld van een systeem wat voor mij niet meer werkte.

Een intens en puur leven

Ik woon op dit moment samen met mijn vriend in Zeeland. De Zee, duinen…bos. De natuur is waar ik wil zijn en tot mijn recht kom. Ik ervaar mijn leven als intens en puur, met alle gekheid op een stokje van wat hierbij komt kijken.

Ik voel mij hierbij ook steeds meer vrouw. Want ondanks de lange haren en ‘het plaatje’ ontbrak het gevoel. De zachtheid, verfijning en creativiteit waren ver te zoeken, eigenlijk gewoon niet, nada noppes.
Ik weet nu waar mijn antwoorden liggen en dat alleen al voelt goddelijk. Ik leer dan ook heel veel van het verbinden met plantmedicijnen. Wat een wijze leraren, voor mij is dit een universitaire opleiding.

Nieuwe wending

Mijn werk ondergaat ook een nieuwe wending. Meer 1 op 1 begeleiding m.b.t. voeding en men hierbij volledig verzorgen d.m.v. een exclusief aanbod. Een privé retreat met alle aandacht volledig voor jou. Plus het creëren van online e-cursussen gericht op volwaardig plantaardig koken. Beiden geven mij plezier, erkenning en verzadiging.

Alles is vergankelijk en verandert continue. Hierin mee blijven dobberen zonder weerstand maar met liefde, vertrouwen en humor voelt als een rijkdom. Dit is voor mij succesvol leven.

 

Dank je wel Carlijn!

 

 

Wil je meer info of heb je vragen? Kijk op www.revermannshares.nl , of mail naar revermannshares@gmail.com
En wil jij je aanmelden voor de Gezond Vegan Koken E-course die dit najaar online komt? Meld je aan via revermannshares@gmail.com en kom op de wachtlijst te staan.

 

Vorig bericht
Silvia: “Ik wil een miljoen verdienen! Per dag :)”
Volgend bericht
Opgesloten tussen de regels en routines

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu