Charlotte & Irene: Kiezen samen voor zichzelf

Wij zijn Charlotte & Irene (twins) van 42 jaar en hebben beide dochters (Charlotte één van 12 jaar en Irene een tweeling van bijna 11 jaar). Al vanaf de geboorte en natuurlijk ook al in onze moeder haar buik zijn we met elkaar verbonden en hebben we een sterke connectie met elkaar. Alle levensfases hebben we samen doorlopen, van onze eerste woordjes (die voor niemand waren te verstaan, maar wij begrepen elkaar) tot aan onze bevallingen.


 

I’m connected with you, No matter where you are

Perfectie en loyaliteit kostte ons de kop

In de afgelopen jaren zijn we (ook samen) werkzaam geweest bij een grote handelsorganisatie. De hectiek, de reuring en het snelle schakelen was op ons lijf geschreven. Met veel plezier voerden wij onze functie uit en voelden wij ons als twee vissen in het water. Maar de uiteindelijk druk, onze perfectie en commitment naar de organisatie werd steeds moeilijker te combineren met onze alleenstaanden moederrol. We besloten om de hectiek achter ons te laten en een nieuwe uitdaging elders te starten. Al snel vonden we “alweer samen” een leuk bedrijf en gingen vol goede moed beginnen aan een nieuwe start. Toch rolden we alweer vrij snel in ons huidige patroon en ervaarden wij dezelfde druk…. Wederom onze perfectie, onze loyaliteit kostte ons de kop.

Roer moet om

Na vele gesprekken met dierbaren mensen om ons heen werd het ons duidelijk. Het leven is tekort om niet te genieten. Je dagen te laten overspoelen met stress is dus dan ook zeker geen optie. We besloten het roer om te gooien en zeiden onze baan op. Het werd tijd om onszelf terug te vinden, de leuke moeder te zijn die hun kinderen op school kan helpen met activiteiten, thuis zijn zodra ze uit school komen maar vooral ook weer een leuker mens te worden!

Nu 1,5 maand verder, genieten we van onze vrijheid en zijn al onze dagen nog steeds gevuld, maar dan met dingen waar wij gelukkig van worden. We zijn rustiger in ons hoofd geworden, kunnen we de kleine dingen in het leven weer waarderen en staan we weer open voor nieuwe uitdagingen.

 

Accessoires met een smile, wie wordt daar nou niet blij van

Twinsalabim

We hebben altijd al de droom gehad om samen een eigen onderneming te starten. Een vriend van ons zei eens: “Als jullie ooit voor jullie zelf gaan starten, kies dan voor Twinsalabim”. De naam was dus snel bedacht, nu de rest nog. Twinsalabim is iets wat uit een grap is ontstaan en iets waar wij onze creativiteit in kwijt kunnen en maar vooral iets waar wij blij van worden. Accessoires met een smile, wie wordt daar nou niet blij van?

Wij hebben het geluk om alles samen te kunnen en mogen ervaren, ons geluk te delen en zijn daar elke dag weer dankbaar voor.

 

Leef en doe dingen waarvan je echt gelukkig wordt. Geluk zit in de kleine dingen!

 

Dank je wel Charlotte en Irene!

 

Meer weten over deze ondernemende zussen en hun te gekke accessoires? Volg Twinsalabim op Instagram 

 

 

Vorig bericht
Wendy: Herontdekte haar creativiteit en startte haar droom
Volgend bericht
Excuses

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu