DJ Je Moeder: Doen wat je het allerleukste vindt!

Mijn naam is Esther Goedvolk en ik ben DJ, op mijn 56ste. Mijn artiestennaam is DJ Je Moeder. In de 80’er jaren was ik DJ en nu weer. Superblij mee! Mijn muziekkeus is old- en newskool HipHop, RnB, Afrobeat en Motown.


Verschillende banen

In het verleden heb ik veel verschillende banen gehad. Ik heb o.a. gewerkt als televisieproducer, als communicatie adviseur bij het projectbureau N/Z-lijn en vrijwilligerscoördinator/projectleider bij de filmfestivals Cinekid en IDFA.

Ik voelde me een slachtoffer

In 2013 zat ik in een rolstoel na een operatie aan een wervel in mijn onderrug.  Het heeft me meer dan vier jaar gekost om weer up en running te zijn. Het was een gevecht met heel veel fysieke pijn. In die tijd voelde ik me een slachtoffer en dat hielp me niet. Een eerste stap richting herstel kwam eind 2014  na een gesprek en een duidelijke brief van een fysiotherapeut uit het ziekenhuis waar ik ben geopereerd. Uit deze brief bleek dat ik mijn eigen herstel door dit slachtofferschap tegenhield. Na dit besef heb ik letterlijk de knop omgezet en heb ik voor herstel gekozen.

Na dit besef heb ik letterlijk de knop omgezet en heb ik voor herstel gekozen.

Twee belangrijke momenten

Graag wil ik nog twee momenten aanstippen die hebben geleid tot waar ik nu sta. In 2015 vond ik het revalidatiecentrum Spine & Joint in Rotterdam. Tijdens een ademhalingsoefening in oktober 2015 voelde ik voor het eerst in 2,5 jaar mijn stuitje! Indertijd durfde ik mijn lichaam niet goed te belasten. Toen ik voor het eerst dit deel van mijn lichaam – weer – voelde, begreep ik in een split-second dat ik mijn pijn én meer achter me kon laten. Dit was zo bijzonder; een opluchting van jewelste! Het tweede moment waar ik dankbaar voor ben is een boek dat ik vond. Het boek Jij bent de placebo van Dr. Joe Dispenza. Dr. Joe is een Amerikaanse neurowetenschapper en hij geeft wetenschappelijk bewijs voor het zelfhelend vermogen van het lichaam. Dit boek opende mijn ogen. Nu mediteer ik iedere dag. Je kunt je lichaam zelf helen en ik wil dat hier meer aandacht voor komt. Geen medicatie maar meditatie!

In het algemeen zorgt muziek voor minder stress. Je cortisol level gaat naar beneden en je endorfine neemt toe! Verder is het altijd goed om te dansen en te bewegen. Wat je ook doet, beweeg!

Weer DJ

Na mijn herstel besefte dat ik heel blij was toen ik in de 80’er jaren DJ was en dit wilde ik weer. Doe waar je blij van wordt! Volg je dromen en ga ervoor.

Doe waar je blij van wordt! Volg je dromen en ga ervoor!

 

In 2020 heb ik gedraaid in sportscholen en restaurants. Mijn publiek is enthousiast over mijn muziekkeuze en mijn mixen. Mijn belangrijkste doel is om DJ te zijn. Ik vind het geweldig om te draaien en mijn muziek over de hele wereld te laten horen en mensen blij maken met mijn muziek.

Hello world!

En ben je net zo’n fan als wij, volg Esther dan op Instagram, Clubhouse, of via haar site.  en weet wie je moet boeken op die volgende (online) vrijmibo!

* Op vrijdag 26 maart kun je alvast warmdraaien en geeft ze een gratis sessie weg *

Vorig bericht
Er was eens…… Zijn sprookjes nog wel van deze tijd?
Volgend bericht
Bibian Mentel: Moeder, echtgenote en meervoudig paralympisch kampioene snowboarden

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu