Elizabeth: Houdt onvoorwaardelijk van de natuur, zichzelf en van geld

Ik ben Elizabeth van den Hoven (33 jr.), ik houd onvoorwaardelijk van de natuur, mezelf en van geld. En daarmee creëer ik vrijheid, liefde en geluk als dagelijkse rijkdom.


Buffer opbouwen

Door mijn financiële situatie te controleren en te plannen, kon ik in 2020 mijn vaste contract loslaten. Ik heb er 5 jaar over gedaan een buffer op te bouwen die van belang is voor een gezonde financiële situatie, andere inkomstenbronnen aan te boren, mijn leefstijl aan te passen naar ‘minder is meer’ en mijn mindset zo te vormen dat mijn financiële- en persoonlijke doelen de focus heeft in alles wat ik doe.

Onbekende paden zonder hokjes  

Mijn karaktereigenschappen en persoonlijke waarden die ik de laatste jaren heb doorontwikkeld, kan ik inzetten bij het verzilveren van mijn verlangen. Zo ben ik in staat paden te bewandelen die mij onbekend zijn, geloof ik niet in hokjes en papieren, maar vertrouw ik op innerlijke kracht en wijsheid die ieder mens van nature bezit. Ik denk altijd zelf na en laat me niet in een positie drukken die past bij een baan of de maatschappij.

Ik denk altijd zelf na en laat me niet in een positie drukken die past bij een baan of de maatschappij.

Zo ben ik opgeleid tot verpleegkundige, maar had ik al snel werkzaamheden in managementlagen en solliciteerde ik naar een nieuwe baan toen ik 34 weken zwanger was (en ben ik aangenomen). Na 13 jaar zorgverlener zijn maakte ik de overstap naar de corporate wereld zonder gegronde diploma’s en hier groeide ik door tot HR directeur.

Geen wake-up call, wel intuïtie

Een wake-up call in het leven heb ik niet gehad om te komen waar ik nu ben. Wel gaf mijn intuïtie mij heel vaak aan dat ik niet wilde leven om de meeste tijd ervan te werken, aan andermans verwachtingen te moeten voldoen, altijd maar ‘druk’ te zijn en anderen er met de winst vandoor zien gaan, terwijl ik mijn kostbare tijd gaf aan het product dat zij bedacht hadden.
Ook is mijn rugzak aan levenservaring gevuld. Van jongs af aan realiseerde ik mij dat er geen grip is op gezondheid. Niet alleen als zorgverlener werd ik hiermee geconfronteerd, maar mijn vader overleed plotseling toen ik 18 jaar oud was en mijn moeder is nooit meer hersteld na een herseninfarct op haar 57e levensjaar. Hoe dan ook heeft dit bij mij gevormd dat ik nu wil leven en niet ga hopen dat ik al werkend mijn pensioen behaal en dan tijd krijg om er eens goed op uit te gaan.
De oude-ik nam niet de tijd om het lef te verzamelen het anders te gaan doen, of was te moe om gevoel en gedachte positief om te buigen. Zo leefde ik best tevreden voort maar was ik niet in staat impactvolle stappen te maken.

100% Inzet vereist

Stilstaan bij mijn persoonlijke verlangens en intuïtie heeft mij het meest geholpen dingen ‘anders te doen’. Het kost inmiddels minder moeite, maar het vergt 100% inzet, ‘nee’ zeggen tegen vragen en activiteiten en doorzetten wanneer ik moe of gefrustreerd ben als mijn route te lang of lastig verloopt. Maar, wanneer ik mijn dromen succesvol wil omzetten naar een prachtig resultaat (vaak is dit vrijheid en onafhankelijkheid vergroten), dan lukt mij dit uiteindelijk allemaal.
Daarnaast heeft netwerken enorm bijgedragen aan het behalen van mijn positie in het leven. Iedere persoon heeft zijn eigen waarde, kijk op het leven, dromen en vaardigheden. Dit boeit mij enorm en is de ook de basis van mijn podcast ‘Tabletalk‘. Verhalen inspireren mij, geven mij nieuwe ideeën, doen samenwerking ontstaan en op een vrij gemakkelijke wijze verrijk ik mezelf met kennis en expertise die eenieder bezit.

Inspireren en ondersteunen bij het inrichten van een ideale levensstijl

Het meest trots ben ik op het starten van mijn eigen onderneming; ‘Cash Coach‘. Sinds mei dit jaar kan ik als non profit organisatie een directe en blijvende bijdrage leveren aan particulieren en ondernemers. Dit heeft het effect dat ik Echt mensen kan helpen vanuit een diepe drive naar vrijheid- en al mijn tijd kan besteden aan iedereen die het verlangen heeft vooruit wil komen. Met mijn Cash trajecten kan ik anderen inspireren en ondersteunen bij het inrichten van een voor hen ideale levensstijl. Het ‘doen’- is de sleutel achter het succes. Samen en met 1:1 coaching, pakken we toekomstbestendig Cashflow, Mindset en Lifestyle aan.

Wat ik andere vrouwen wil meegeven: 

Besteed voldoende aandacht aan jezelf en ga echt aan de slag met hoe je je leven nu leeft en wat je intuïtie je aangeeft ermee te willen doen. Besteed je tijd nuttig om dagelijks verschil te maken en zoek een netwerk op die jou hierin stimuleert. Zeg vaker ‘Nee’ en doe alleen maar dingen waar jij blij van wordt. Want als je dingen niet meer ‘moet’, leef je snel een gelukkig leven.

 

Als je dingen niet meer ‘moet’, leef je snel een gelukkig leven.

 

Dank je wel Elizabeth!

 

Meer weten over Elizabeth en haar bedrijf? Volg haar op Instagram en Linkedin

Vorig bericht
Vulnerability is the only bridge to build connection
Volgend bericht
Hoe zit het met mannen?

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu