Janice: Female Power in Style

Eigen Baas

En zo was ik ineens een schandalige vrouw. Omdat ik dacht, als ik het anders wil dan moet ik dat nú doen!

Anders betekent voor mij mijn ambitie om eigen baas te zijn!

Ik heb zoveel business ideeën die smeken om uitgewerkt te worden. En ik roep al jaren dat ik vrijheid wil. Vrijheid, om zelf te bepalen hoe ík een bedrijf zou runnen. Vrijheid, om creatief bezig te zijn en meer impact te maken op de wereld. Tegelijkertijd wil ik plezier hebben in datgene wat ik doe, én wil ik elke dag iets nieuws leren.

Ik besloot;  ik ga het anders doen. Ik sloot de deur achter mij dicht bij mijn laatste werkgever Talpa en werd eigen baas. Corona maakte de timing op zijn zachts gezegd nogal ongelukkig. Maar, toch denk ik dat je alles kunt bereiken als je er maar in gelooft…..En geloof mij, mijn ambitie volgen is een uitdagende reis.

O nee, de wereld komt tot stilstand. Wat nu? Kan ik dit allemaal wel? Hoe dan? Waar begin ik? Regelmatig kom ik in de verleiding om toch de veilige weg terug te kiezen, maar gelukkig heb ik veel enthousiaste supporters om mij heen die mij op het avontuurlijke pad houden.

B.V. Janice

Een van de belangrijkste lessen die ik tot nu geleerd heb, is dat ik mijn kansen moet spreiden. Niet all-in op één paard, maar slim, tactisch en strategisch. En zo run ik nu de BV Janice.

Ik ben bezig met het ontwikkelen van een start-up fashion brand met power suits voor vrouwen. Dat is mijn passie a Female power in style!  Nog helemaal in de kinderschoenen en geen idee of het een succes gaat worden maar o zo leuk!

Daarnaast, help ik grote en kleine merken/organisaties met hun branding, marketing of communicatie uitdagingen. Dat is per slot van rekening mijn expertise. Dus mocht je daar hulp bij nodig hebben dan weet je mij te vinden 😊.

En last but not least in het kader van iets nieuws leren, ben ik begonnen met leren traden. Hoe heerlijk zou het zijn als dat financiële vrijheid oplevert. Mijn dromen volgen is een rocky road, spannend, twijfels, maar elke dag inspiratie, veel energie en bijzondere ontdekkingen.  Ik ga ervoor!!

If you can dream it you can do it!

Heb jij ook schandalig mooie dromen? If you can dream it you can do it!

 

Dank je wel Janice!

De komende periode blijven we de ontwikkelingen van BV Janice volgen, dus stay tuned!

Vorig bericht
In deze sporten zijn vrouwen gewoon beter!
Volgend bericht
Als de vriendschap over is…

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu