Feya: Positiviteit, kracht en zelfliefde

Hey! Leuk dat je hier bent beland. Mijn naam is Feya, een jonge vormgever en illustrator, geboren en getogen in het prachtige Utrecht.


 

Tijdens mijn studie voelde ik een sterke interne drang om zelf dingen te creëren. Dit gevoel heeft zich ontwikkelt tot het opzetten van mijn eigen bedrijf: Boobie Babes. Met mijn Boobie Babes wil ik kracht, positiviteit en zelfliefde de wereld in sturen. Je bent geweldig zoals je bent en dat mag je laten zien! Deze boodschap vertaal ik in verschillende producten zoals kaarten, prints, een verjaardagskalender en ik zeefdruk mijn illustraties op kleding. Ik verkoop mijn werk via mijn eigen webshop. Iets wat ik van tevoren nooit verwacht had!

Van eerste schets tot eigen merk

De eerste Boobie Babe

Ruim twee jaar geleden ontstond mijn eerste Boobie Babe. Ik keek ernaar en er ontstond een lach op mijn gezicht. Het leek mij zo tof om deze lach ook op andermans gezicht te kunnen toveren. En zo begon het. Ik maakte mijn eerste kaartensetje en verkocht deze via mijn Instagram-account. Ik merkte hoe blij mensen werden van mijn werk, ik kreeg er energie van en besloot het verder uit te gaan breiden.

Boobie Babes als reminder

Pas verder in de ontwikkeling van mijn eigen merk begon ik te beseffen waar Boobie Babes voor mij voor staat. Ik heb veel last gehad van onzekerheden over wie ik was en hoe ik eruitzag en schatte mijzelf altijd minder in dan anderen. Om welke reden? Ik heb geen idee! Deze negatieve gedachten hebben mij in zoveel tegengehouden. Daar wilde ik verandering in brengen. Boobie Babes herinnert mij er elke dag aan om trots te zijn op wie ik ben, mijn eigen pad te volgen en te staan voor de persoon die ik ben. Dit gun ik iedereen!

 

Pas verder in de ontwikkeling van mijn eigen merk begon ik te beseffen waar Boobie Babes voor mij eigenlijk voor staat

 The next step

Na mijn studie Communicatie en Multimedia Design ben ik aan het werk gegaan als allround grafisch ontwerper in Amsterdam, waarbij ik al snel merkte dat hierdoor de uren die ik in mijn bedrijf kon steken steeds minder werden. Ik besloot de spannende stap te nemen om voor mijn eigen bedrijf te kiezen en hier veel meer tijd in te steken, iets wat mij heel gelukkig maakt. Ik denk dat dit de beste stap is die je kunt nemen als je ergens écht gelukkig van wordt. Geloof in jezelf en durf voor je eigen geluk te kiezen.

 

Dit was voor mij de juiste tijd om deze stap te zetten en ga ik er helemaal voor. Mijn doel is om mijn boodschap met nog meer mensen te kunnen delen en dat Boobie Babes een hele grote bijdrage gaat leveren aan positiviteit, kracht en zelfliefde in onze wereld.

Geloof in jezelf en durf voor je eigen geluk te kiezen

 

Dank je wel Feya!

 

Meer te weten komen over Feya en haar Boobie Babes creaties? Volg haar ook op Instagram!

 

Vorig bericht
Romy: Like a Badass!
Volgend bericht
Anique: In verbinding leven

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu