Fien: Ik eet vrouwenpower als ontbijt

Ik ben Fien (28) en ik heb sinds een jaar mijn eigen illustratie bedrijf KUT.illustraties. Met mijn bedrijf maak ik postkaarten, kalenders en posters met kutten erop. Iets waar ik elke dag lol uithaal en onwijs veel van leer. En vooral iets wat ik nooit verwacht had te kunnen bereiken.


Vrouwenpower als ontbijt

Het is allemaal ontstaan in mijn kleine appartementje in Delft, ik schreef en tekende al veel en alle vrouwenpower gerelateerde topics at ik als ontbijt. Het begon met kaarten voor vrienden en familie. Na een leuke test fase werd het echt! Mensen vonden het grappig en mijn vrienden spoorde mij aan om hier iets mee te gaan doen. Daar ben ik ze onwijs dankbaar voor! Ik word zelfs enthousiast van de administratie! Het is echt onwijs leuk om te leren over je eigen bedrijf.

Onzekerheden stonden mij lange tijd in de weg

Best gek eigenlijk, dat je zo klein over jezelf kan denken. Wat je wel niet allemaal in je hoofd kan halen? Ik weet dat ik zelf altijd erg veel last heb gehad van mijn onzekerheden. Iets wat mij altijd in de weg stond. Vroeger paste ik er met mijn 1 meter en 87 centimeter niet ‘echt’ helemaal bij. Onzin natuurlijk. Maar pubers kunnen best gemeen zijn.

We moeten elkaar toejuichen!

Tot mijn 20ste levensjaar heeft mij dit vooral naar beneden gehaald. Dit deed ik allemaal zelf. Puur omdat ik die stem van mijn pubertijd om een of andere reden nog steeds geloofde. Een stem waar denk ik meerdere mensen last van hebben. Man en vrouw. Zonde, terwijl we elkaar eigenlijk toe moeten juichen!

De beste beslissing ooit

Na een turbulent afstudeer jaar had ik mijn studie aan de Willem de Kooning in Rotterdam om Docent Beeldende Kunst en Vormgeving te worden afgerond. Ik besloot mijn tas te pakken en voor onbepaalde tijd weg te gaan. De beste beslissing die ik ooit heb gemaakt. Ik scheet hem echt drie kleuren! En ik moest lang acclimatiseren! Maar uiteindelijk had ik mijn draai gevonden. Dit had ik nooit alleen kunnen doen. Ik ontmoete allemaal onwijs sterke, open en lieve medereizigers. Zij leerde mij om op mijn eigen benen te staan. En vooral om te geloven in mijzelf.

Ik scheet hem echt drie kleuren

Verdwaald

Toen ik eenmaal terugkwam was ik wel even verdwaald. Wilde ik docent zijn? Wilde ik reizen? Wat wil ik? Ik vond meerdere leuke baantjes. In de horeca en op een middelbare school. KUT.illustraties is iets wat er altijd al was maar pas echt heb gevonden toen ik in mijzelf begon te geloven.

Geloof in jezelf en omring je met positieve en ondernemende mensen. Als dat vuurtje eenmaal aangaat ben je niet meer te stoppen. Ga ervoor!

Dank je wel Fien!

Wil je meer weten over Fien en haar bedrijf KUT.illustraties? Volg haar dan op instagram @kut.illustraties, of neem een kijkje op haar website / webshop.

Vorig bericht
Interview met de dames achter ZIN IN MEER!
Volgend bericht
Martine maakte van haar passie haar beroep

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu