Ghislaine & Steffie: Een gezonde levensstijl én heel veel lol hebben

Zou je dat nou wel doen? Dat is een vraag die veel vrouwen naar hun hoofd geslingerd krijgen als ze iets voor zichzelf proberen op te bouwen. Bij ons was dit niet anders! Maar denk je dat dat ons ervan weerhouden heeft om een toffe 80’s geïnspireerde studio te starten? Heck no!


Wellbeing studio in een 80’s jasje

Wij zijn Ghislaine en Steffie en hebben in juni 2022 de deuren geopend van Funky Fit Zone. Funky Fit Zone is een wellbeing studio in een 80’s jasje, waar we Funky Fit Dance™, Funky Fit Strong™, Yoga, Pilates, meditatie en inspiratiesessies geven.

 

Wij hopen met Funky Fit Zone mensen te inspireren om nooit meer te kiezen voor een quick fix, maar om te werken aan een gezonde levensstijl vanuit plezier en verbinding met je lijf! Wijzelf kennen maar al te goed wat het met je doet als je niet goed luistert naar wat je lijf echt nodig heeft!

 

Zo heeft Ghislaine haar emotionele behoeftes altijd opzij geschoven en voeding gebruikt om het te ‘verdoven’. Hierdoor ontwikkelde ze een eetstoornis.  Steffie heeft jarenlang haar pijnklachten door een ongeluk genegeerd, waardoor ze 2 jaar geleden 6 maanden op bed lag en niet meer kon lopen.

Met de keuze voor onze gezondheid, veranderde ons leven volledig

Op het moment dat wij hadden gekozen voor onze gezondheid, veranderde ons leven volledig! Ghislaine is meer dan 60 kilo afgevallen en heeft een opleiding gevolgd tot holistisch therapeut. Dit heeft haar geholpen om al meer dan 7 jaar stabiel te zijn met haar gewicht. Steffie heeft zich gefocust op orthomoleculaire voeding en pilates. Tot verbazing van haar artsen, kan ze lopen en heel veel dingen ondernemen!

 

Wij willen dat vrouwen hun eigen lijf gaan vertrouwen.

 

Wij willen dat vrouwen hun eigen lijf gaan vertrouwen. Dat ze de signalen van hun lichaam leren begrijpen en handelen naar wat zij nodig hebben. En ondertussen ook nog een beetje lol hebben. We hebben niet voor niets gekozen voor het 80’s thema!

 

Dank je wel Steffie & Ghislaine.

 

Meer weten over deze funky dames en hun fitzone? Neem snel een kijkje op hun website, laat je inspireren en dompel je in de 80’s

Vorig bericht
Suus en Lieke: Eigenwijs, enthousiast en f*cking trots
Volgend bericht
Maaike: Sterk en stralend door vallen en opstaan

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu