Hester: Leef als een baas

Ik ben Hester Draaijer en ik help vrouwen met mijn Let Go en Let’s Go methode om een echte baas te worden. Een krachtige vrouw die schaamteloos zichzelf is en haar leven inricht op haar EIGEN manier.


Moedige keuzes!

Iedereen is uniek en jij bent de enige die weet en voelt waar JIJ gelukkig van wordt. Je zal dan ook keuzes moeten maken vanuit je innerlijke kracht en niet vanuit wat de buitenwereld allemaal wil en vindt. Ik heb deze drang altijd in me gehad maar moest hem halverwege mijn leven wel opnieuw naar boven halen. Dit zijn mijn “rare” keuzes:

Rare move

Op mijn 17e ging ik bewust uit huis om los te komen van een voor mij beperkende omgeving. Velen vonden dit een rare move, voor mij was het een bevrijding!

Bewust zwanger op mijn 24e

Toen ik eenmaal als succesvol verpleegkundige werkte, ging ik een studie doen in een andere richting. Toen ik 24 was en bijna klaar met de studie was ik bewust zwanger van ons eerste kindje. Ik heb zó vaak de vraag “was de zwangerschap gepland?” gekregen! En ik vond dat altijd zo’n stomme vraag! Dat doe je bij een vrouw van 30 met een leuke baan toch ook niet?

Toch een echter people pleaser

Een aantal jaren en kinderen later bevond ik mij in een situatie als hardwerkende ploetermoeder die geen voldoening haalde uit het werk en niet blij was. Ik dacht: dit is toch helemaal niet hoe ik wil leven?? Ik kwam er achter dat ik tóch ook heel vaak een people pleaser was en mezelf klein hield! Oeh confronterend, maar ik dacht Ho! Dit ben ik niet en dit wil ik niet.

Mijn passies achterna

Ik stopte met mijn baan zonder uitzicht op wat anders, wist niet wat ik precies wilde maar ging mijn passies achterna. Ik volgde een opleiding tot paardencoach, kocht mijn eerste paard (altijd al gewild maar nooit gedacht dat ik dat kon fixen!), liet mij coachen en deed veel aan mindset en spirituele ontwikkeling. Ik startte mijn bedrijf en 2 jaar later gooide ik mijn concept om. Omdat het kan en omdat het mag. Ik ontdekte: om te weten wat je precies wil zal je eerst het pad moeten gaan bewandelen en dan kom je het onderweg vanzelf tegen.  Keuzes zijn niet voor altijd.

Keuzes zijn niet voor altijd

Nu run ik mijn drukke leven met man, 3 kids, 2 paarden en een bedrijf met plezier en ik hou ook nog tijd over voor mezelf. Ik zeg JA tegen wat ik wil en NEE tegen wat ik niet wil .Dat betekent wel dat je ook moet leren loslaten en moedige keuzes dient te maken. Ik struggle ook heus nog wel! Maar inmiddels weet ik het sneller weer om te draaien naar een positieve flow.

Iedereen is een baas!

Ik wil vooral ook gevoelige, zorgzame en introverte vrouwen meegeven dat ook zij een echte baas kunnen zijn! Je hoeft niet haantje de voorste te zijn of de grootste mond te hebben om te zorgen jij je leven volgens je eigen regels leeft. Blijf trouw aan jezelf en doe het op je eigen manier.

I am not BOSSY

I am BOSS

 

 

Ik kan het niet meer met je eens zijn Hester! Dank je wel!

Vorig bericht
It’s my way, or the highway
Volgend bericht
Stefanie: van timide grijze muis naar weer die vrolijke paradijsvogel

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu