Ilona: Trouw aan zichzelf

Als je niet weet wat je te wachten staat, hoe bereid je je dan voor?

Het is april 2016, ik heb besloten dat de maat vol is. Ik kap er mee, ik neem ontslag en ga in de horeca werken. Nadat ik mezelf 2 jaar naar kantoor sleurde was het genoeg met alle pesterijen. Ik heb liever leuk werk en minder salaris dan meer salaris en een kl#te baan.


Dit was een van de eerste momenten dat ik écht en bewust voor mezelf koos. En wat bracht het me veel mooie dingen! Mijn bedrijf Flex Your Profit en alles wat hierdoor op mijn pad kwam.

Ik zit op dit moment in een Mastery Coaching bij Profit First. Het helpt mij om zakelijk en privé te groeien, te ontwikkelen, ervaringen op te doen en te delen met gelijkgestemde. Omdat groei vooral buiten je comfortzone zit kregen we in mei een training aangeboden van Sander Aarts.  Sander is een van de hoogst opgeleide militairen en zou ons volgens een Special Forces insteek trainen op mentale/fysieke weerbaarheid.

Wat moet je verder doen aan voorbereiding als je niet weet wat je kan verwachten?

Niks dus. Het gewoon over je heen laten komen. Meegaan met het moment en jezelf 100% committeren aan die dag.

Het is net ondernemen. Toen ik startte wist ik ook niet wat ik kon verwachten, maar ik ging gewoon. Ik had niks, een paar klanten en een laptop.

Ik committeerde me aan mijn doel: een winstgevend bedrijf. Ik wilde mijn tijdelijk baan in de horeca afbouwen en een volledig salaris uit mijn bedrijf. Dat lukte binnen 6 maanden. Ik bleef constant zoeken naar mogelijkheden, mezelf ontwikkelen en werken met duidelijke doelen, plannen en acties.

Groeipijn en trouw aan mezelf zijn

In mijn ervaringsjaren als ambitieuze ondernemer heb ik geleerd wat groeipijn doet met mij als ondernemer en mijn bedrijf. Door de juiste mensen om me heen te verzamelen krijg ik inzicht, rust en vertrouwen in mijn persoonlijke en zakelijke groei waardoor mijn bedrijf op een financieel gezonde manier blijft groeien zonder zelf (financiële) concessies te moeten doen.

Als rode draad loopt daar nu doorheen het trouw zijn aan mezelf. Bewust keuzes maken, kiezen wat goed voelt voor mij en wat ik belangrijk vind. Ik wil alleen nog maar ondernemen en leven op mijn voorwaarden door 100% trouw te beloven aan mezelf.

 

Dank je wel Ilona!

 

 

Vorig bericht
Vivienne: Onconventioneel schandalig!
Volgend bericht
Eva en Myriam bepalen zelf welke koers zij varen

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu