Jacqueline: Lekker standaard. Of toch niet?

Hey daar! Mijn naam is Jacqueline 50 lentes jong.
Ik ben een hele trotse mama van vier fantastische kids, en de vrouw van mijn man. Ik heb een kindercoach en autisme begeleiding praktijk. en ben tenslotte dol op mijn paard, hou van een goed feestje met een drankje hapje en dansje en meestal ook in die volgorde.


Lekker standaard, of toch niet?

Nu hoor ik je denken… Leuk die standaard info Jacq, maar wat precies maakt jou dan een schandalige vrouw? ….

Net als vele geweldige schandalige dames voor mij, is ook mijn leven niet heel standaard verlopen. Na de scheiding van mijn ouders en daaropvolgend een nogal problematische relatie met mijn moeder die aan een bipolaire stoornis lijdt, stond ik er op mijn 17e alleen voor.

Huisje boompje beestje

Ondanks dat ik veel meegemaakt had was ik behoorlijk wereldvreemd en wist ik totaal niet wie ik was, of wat ik leuk vond. Mijn middelbare school maakte ik niet af, want ik moest werken om in mijn onderhoud te kunnen voorzien. Net 19 en samenwonend met mijn 1e vriendje raakte ik ongepland zwanger. Al snel leidde ik een ontzettend burgerlijk huisje boompje beestje leventje met man en twee kindjes, wat ik vervolgens op mijn 30e vaarwel zei om alleen verder te gaan met mijn kids.

Ik had in de loop der jaren zo’n beetje alle mogelijke banen wel uitgeprobeerd van kassa juf tot visverkoopster, horeca medewerkster tot assistent tandprotheticus. You name it, I did it. En nog steeds wist ik niet wat ik wilde worden als ik later groot was.

You name it, I did it.

Inmiddels zwanger van mijn 3e kind en met een dikke burn-out was er de mogelijkheid om even alleen mama te zijn, iets waar ik oprecht en volop van heb genoten. Maar, na de geboorte van nummer 4 begon het te kriebelen. Ik wilde me verder ontwikkelen, iets bereiken, zelfstandig zijn, zeker op financieel gebied!

Alles op de rit…

Mijn kennis en ervaringen als mens en moeder heb ik toen gebundeld met verschillende opleidingen en trainingen, en na een mislukte samenwerking ben ik mijn eigen Kindercoach praktijk gestart, waar ik me met hart en ziel voor inzet!… Heerlijk eindelijk alles op de rit! …. Je zou het bijna geloven …  😉

Maar dit schandalige vrouwelijke schepsel gunt het zichzelf om nog een keer van koers te veranderen.

Dit schandalige vrouwelijke schepsel gunt het zichzelf om nog een keer van koers te veranderen.

Naast kinderen ben ik in de loop der tijd ook volwassenen gaan begeleiden. Iets wat me weer op een heel ander niveau voldoening bracht. Het afgelopen jaar heb ik daarom twee post hbo-opleidingen gevolgd, heb ik mijn twee passies: paarden en anderen helpen samengevoegd, en ben ik nu mijn Paardencoach praktijk aan het opstarten. Mijn doel: Mensen die langdurig ziek zijn geweest (vaak ten gevolge van kanker) op een professionele, maar op mijn eigen-wijze manier, bij te staan in hun proces.

 

Dank je wel Jacqueline!

Vorig bericht
Anique: In verbinding leven
Volgend bericht
Nicolien: Van onvervuld naar vervuld leven

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu