Jessica: Heeft haar Feminine Genius gevonden

WAAROM IK EEN SCHANDALIGE VROUW BEN?

Mensen zeggen over mij: ‘Jessica is een out-of-the-box-denker, sterker nog: ze ziet die hele box niet.’ Nu leef ik met mijn man en 3 jongens letterlijk een magnetisch en magisch leven, maar dat was niet altijd zo. Daarover later meer.


Nieuw Vrouwelijk Leiderschap

Bij mij ga je altijd eerst naar binnen (full embodiment & sacred alignment) om vol zelfvertrouwen en sterker dan ooit het podium en de wereld te bestormen. Mijn business is een pure passie: Nieuw Vrouwelijk Leiderschap.

Mijn missie is vrouwen hun authenticiteit, volle potentie en magnetische aantrekkingskracht laten (her)ontdekken. Dat is een sensationele ontdekkingsreis met andere fantastische vrouwen vol onverwachte wendingen en nieuwe (hulp)bronnen naar jouw FEMININE GENIUS ZONE. Welkom thuis!

Taking the Power back

Sterker nog: mijn doel is geld en leiderschap terug in de handen van vrouwen te brengen om de balans in de wereld te herstellen. Taking the power back! Geld en macht zijn namelijk van nature (very juicy, sexy, velvet & magnetic) vrouwelijke energieën, die in het domein van het gewonde mannelijke getrokken zijn. Dat is alleen iedereen vergeten. In mijn boek (in wording) laat ik je dat zo helder zien dat je denkt: ‘Hoe heb ik het ooit niet kunnen zien?’

Alice in Wonderland

Het was een rocky road. Ik kom uit een familielijn van Zeeuwse boeren met als motto: schouders eronder, niet zeuren en ‘ziek-zijn-staat-niet-in-ons-woordenboek’. Als jong meisje noemde mijn moeder mij altijd wat lacherig ‘vroegwijs’ en ik had geen idee dat mijn voorspellende flitsen en aanstekelijke expressiviteit ‘raar’ waren. Van het kwantumveld van Einstein had ik nog nooit gehoord. Ik was in dat paradijs: een multiversum met verbijsterende mogelijkheden, wonderen, synchroniciteit en stralende schoonheid. Zeg maar: Alice in wonderland.

Het begin van het-grote-aanpassen

Uit een diep verlangen ‘erbij’ te willen horen, is het-grote-aanpassen begonnen. Ik doofde mijn magic, geholpen door perfectionisme, het helpers-, imposter- en wegcijfersyndroom, het ‘willen-voldoen-aan-verwachtingen-van anderen’ en ook het ‘chronisch-gebrek-aan-aandacht-voor-zichzelf -fenomeen’.

13 Wake-up calls 

Ik had 13 wake-up calls nodig (letterlijk 4 ongelukken, een burn-out, ziekte, 3 draken en 4 pittige teachers) om te begrijpen dat ik zover van mezelf afgedreven was dat ik de weg nauwelijks nog terug wist. De mindf*ck was dat ik in de ‘tussentijd’ 4 universitaire, evenzoveel universitaire certificaten en ‘goede banen’ binnenhengelde en dat iedereen zei: tumbs-up voor Jessica.

Mijn ego bleek dus ook nog een dingetje.

Terug bij mezelf

Er was een diepe innerlijke reis en een reis (om de wereld) langs sjamanen, medicijnvrouwen, priesteressen en transformationele coaches nodig om weer bij mezelf aan te komen.

Wat ik jou zou willen meegeven is: volg je hart en vind jouw feminine genius zone! Geloof me: je trekt als een magneet alles aan wat je nodig hebt om jouw dromen waar te maken: in the lead!

Weet me te vinden als je me nodig hebt en geniet!

 

Dank je wel Jessica!

 

Meer weten over Jessica?Volg haar op Instagram

 

Vorig bericht
Patricia: Bewust beslissingen nemen vanuit vertrouwen
Volgend bericht
Mariska: Seksuele energie is levensenergie

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu