Jildou: Volgt altijd haar hart

Iedere keer opnieuw vind ik het mega spannend en toch doe ik het weer: een keuze maken die buiten de standaard lijntjes kleurt, een keuze waar anderen iets van vinden. En weet je waarom?

Een vlammetje

Als ik denk aan een nieuw avontuur en het maken van een spannende keuze dan gebeurd er iets in mijn lijf. Het lijkt wel een vlammetje dat gaat branden en wanneer ik dan luister naar wat ik diep van binnen voel, dan begint mijn hart te gloeien! Dit gevoel geeft zoveel energie dat ik er niet omheen kan!

Met de billen bloot

Soms slinger ik het nieuws te snel de wereld in maar weet je, dat helpt om de volgende stap te zetten. Ik ben van mening dat wanneer je de eerste stap zet, dat je dan trouw moet zijn aan jezelf: juist dan is het tijd om door te zetten en angsten los te laten.

Dit is het punt waar ik nu opnieuw sta. Het gevoel van de billen bloot; kwetsbaar en krachtig tegelijk. Ik besloot online te gaan op YouTube!

Elkaar het avontuur gunnen

Mijn naam is Jildou, mama van 2 heerlijke boefjes en getrouwd met een autoliefhebber! We zijn bijna 15 jaar samen en dat is o.a. gelukt doordat we elkaar het avontuur gunnen. Niet altijd het bestaande pad en vooral de route volgen die je veel energie en een goed gevoel oplevert. Dit laatste wordt nooit van te voren gegarandeerd.. dat is ook nu gebleken.

Opnieuw volgde ik mijn hart

Een goede vriendin zei: dus je geeft op?

Eind 2019 verliet ik mijn ‘gouden kooi’ bij Philips en ging ik volledig voor mijn onderneming FITWERKTNL. Na 1,5 jaar besloot ik op zoek te gaan naar een parttime baan want ik miste collega’s en de onzekerheid van inkomen gaf mij niet de rust die ik met ons gezin wilde. Ik geloof voor de volle 100% in mijn bedrijf maar ik volgde opnieuw mijn hart en ook dat is onderdeel van een vitaal leven.

Ik heb te vaak verhalen gelezen dat er eerst iets ergs moest gebeuren voordat er knopen werden doorgehakt. Zonde! Want wat als je diep in je hart weet wat je wilt, waarom volg je dan niet die weg? 

Als je diep in je hart weet wat je wilt, waarom volg je dan niet die weg?

Ga je mee op avontuur?

Met mijn bedrijf FITWERKTNL begeleid ik medewerkers in de zorg naar een gezondere leefstijl. Want een fit en gezond lijf is sterker, krachtiger en weerbaarder. Gun jezelf tijd en aandacht om hieraan te werken.

Ook dit heeft te maken met lef! Durf (ongezonde) gewoontes te doorbreken, durf te experimenten door jezelf uit te dagen om het anders te doen want als je het niet probeert dan weet je nooit wat het je gaat brengen. 

Ga je mee op avontuur? Volg mij online op Instagram én YouTube! Ik beloof dat ik een gezondere leefstijl een klein beetje gemakkelijker maak waardoor jij nog beter naar je intuïtie kan luisteren. 

Ben je werkzaam in de zorg en wil je meer weten over FITWERKTNL? Leuk als je mij mailt op jildou@fitwerktnl.nl

Vorig bericht
Hoe zit het met mannen?
Volgend bericht
Waar ben jij goed in?

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu