Kendra: Op missie om de beste versie van mezelf te worden

Hi, ik ben Kendra.

Ik ben een werkende moeder van drie kleine jongens (YIKES), vrouw van een geweldige echtgenoot (hoe heb ik ooit zoveel geluk gehad?) en op een missie om de beste versie van –je raadt het al –mezelf te worden!


Landenmix

Ik ben geboren in Duitsland, groeide op in Canada en verhuisde tien jaar geleden naar Nederland. Elk land waarin ik heb gewoond, heeft op de een of andere manier iets bij mij achtergelaten. Ik ben direct, georganiseerd en zeer vatbaar voor perfectionisme (dat moet het Duitse in mij zijn 😊), terwijl ik ook een no-fuss, nuchtere vrouw ben die zich zeer comfortabel voelt in jeans en sneakers (Canada -> sitting by a bonfire, wearing plaid and sipping on a beer 😊)

Wat hebben mijn jaren in Nederland mij gebracht?

Ik ben een vrouw geworden die momenteel haar ondernemende kant ontwikkelt en tegelijk haar carrièrerichting gaat veranderen. Ik heb rechten gestudeerd, ben gaan werken in de logistiek en werk nu bij een grote multinational. Hier zet ik volgende kwaliteiten in: ik ben direct, vernieuwend en van mij wordt verwacht om resultaat gericht te zijn. Maar, omdat ik niet alleen een gedreven zakenvrouw ben, maar ook empathisch, creatief en graag mensen wil helpen, ben ik anderhalf jaar geleden op zoek gegaan om iets te vinden wat deze kant van mij verder ontwikkelt.

Mijn grootste drijfveren zijn vrijheid, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en mensen uit mijn eigen ervaring te gaan helpen. Ik besloot eerst om de opleiding leefstijl coach te gaan volgen. Doorslaggevend was dat ik zelf van een plek kom waar ik met gedragsverandering het moeilijk heb gehad en zelf graag beter support wilde hebben. Deze opleiding en daarnaast de cursus “Powerwalking Coach” heb ik met succes in September van dit jaar afgerond.

Waarom dan ook nog een opleiding als gewichtsconsulente volgen? Omdat ik na mijn zwangerschappen heel veel ben aangekomen en er moeite mee heb gehad om te kilo’s weer te verliezen, begon ik me te verdiepen in eten, bewegen en hoe je hiermee op een gezond gewicht kan komen. De materie vind ik heel erg interessant, ik hou van lekkere gezonde recepten te koken en erbij nog kunnen afvallen. Ook wil ik mijn toekomstige cliënten kennis meegeven op het gebied van gezonde simpele voeding en waar mogelijk aangepaste adviezen kunnen geven voor hun leefstijl.

Allround service

Belangrijk voor mij is om mijn cliënten een allround service te kunnen bieden op elk vlak. En nog belangrijker vind ik dat ik mijzelf kan vinden in al die vrouwen die zich kwijt zijn geraakt door het ‘leven’ (hoe dat dan er ook uitziet) en terug willen keren naar zichzelf. En dat zij zich in mij herkennen.

De twee Kendra’s verbinden

Maar hoe verbind je de twee Kendra’s? Degene die al vrij ver ontwikkeld is (direct, kritisch en resultaatgericht) en in de grote zakenwereld werkt en diegene die in me zit maar tot nu toe op de achtergrond zat? De persoon die meer de humanitaire kant wil gebruiken en haar eigen bedrijf opstart?

Mijn eigen pad bewandelen

Door mijn eigen pad te gaan bewandelen om een gezondere versie van mijzelf te worden en door die opleidingen te gaan volgen en nu al te gaan starten met een powerwalking programma (ook heb ik het nog zo druk met familie en werk), ben ik ervan overtuigd meer inzicht te krijgen in hoe mijn toekomst er komt uit te zien. Ik weet nu al dat die twee Kendra’s elkaar complementeren en dat ik elke toekomstige cliënt iets waardevols wil en kan bieden! Hoe weet ik dat?

Stay tuned and follow me to find out 😊

 

Dank je wel Kendra!

 

Volg Kendra haar reis op Instagram, of bezoek haar website!

 

Vorig bericht
Je kunt niet altijd winnen
Volgend bericht
Assumption is the mother of all Fuck-ups

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu