Larissa

Larissa: Powervrouw die kiest voor zichzelf

Ik ben een schandalige vrouw! En daar geniet ik van, met volle teugen. Ik kies namelijk voor mezelf en mijn verlangen en dromen. Het maakt mij krachtig, vol zelfvertrouwen en gelukkig.


Als meisje en jonge vrouw had ik geleerd mij aan te passen aan situaties, de ander en conflicten uit de weg te gaan. Er waren al genoeg conflicten.

Tijd is kostbaar

Dit is niet altijd het geval geweest. Toen ik negen was zijn mijn ouders gaan scheiden. Het was een driejarige vechtscheiding. Daarnaast was mijn vader alcoholist. Hij is afgelopen jaar plotseling overleden. Hij is mijn leermeester geweest en heeft door zijn plotselinge overlijden nog meer bewustwording gecreëerd. Tijd is kostbaar. Als meisje en jonge vrouw had ik geleerd mij aan te passen aan situaties, de ander en conflicten uit de weg te gaan. Er waren al genoeg conflicten.

Mijn dieptepunt en angst voor afwijzing

Ik heb veel bijzondere dingen mogen meemaken. Zo heb ik o.a. de wereld overgefietst. Er zat al een enorme drive en power in mij, maar ik stemde deze af op de mensen om mij heen.
Totdat mijn lange relatie plotsklaps voorbij was. Ik kwam op mijn dieptepunt. Het was tijd om aan mezelf te werken! In de jaren die volgde heb ik veel patronen doorbroken en angsten overwonnen. Mijn grootste angst is de angst voor afwijzing. Nog steeds is hij aanwezig, maar ik kan er nu bewust mee omgaan.

Voor de derde keer uit elkaar

Ik kwam in een relatie met Jeroen en zijn kinderen. Een gezin met littekens. Begin dit jaar gingen we voor de derde keer uit elkaar. Bindingsangst was iedere keer de spelbreker. Mijn verlangen om moeder te worden werd hem te veel…we gingen uit elkaar. Ik heb een ticket naar Guatemala gekocht en binnen een week zat ik in t vliegtuig. Iedere dag gemediteerd, een stilte retraite gedaan en alle aandacht en focus op mezelf. Ik heb zo genoten van mezelf. Ik kwam zo dichtbij mezelf te staan. Ik was een lichtbron voor anderen! Wat was dit een bijzonder cadeau aan mezelf. Het werd tijd dat ik voor mezelf ging kiezen!

 

Het werd tijd dat ik voor mezelf ging kiezen!

 

Thuis aangekomen stond Jeroen op mij te wachten. In plaats van de vraag te stellen of ik verder met hem wilde, stelde ik de vraag aan hem. Kan jij met mij samen zijn? Als ik mezelf op de eerste plek zet? Een knop ging om en de dynamiek tussen ons is sindsdien veranderd. Het heeft ons dichter bij elkaar gebracht.

Kiezen voor jezelf is het krachtigste wat je kan doen!

Wanneer begin jij met kiezen voor jezelf?

Dank je wel Larissa!


Als coach zet Larissa ambiteuze vrouwen in hun kracht! Weten hoe precies? Volg haar op instagram

 

Vorig bericht
Een maand offline
Volgend bericht
Het is levenslust dat ons in leven houdt

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu