Leila: Spiritueel op sneakers

Hi there, hier Leila aka Spiritueel op Sneakers. Ik hou van alles wat te maken heeft met het universum (God), de Wet van de Aantrekkingskracht en de magische energie die we allemaal bezitten. Alleen doe ik dit met beide benen op de grond (lekker aards) en het liefst op Sneakers, want die zitten gewoon het allerlekkerst…;-)


Overvloed, vrijheid en heel veel plezier

Mijn grootste drijfveer is anderen inspireren en motiveren om het leven te gaan leven waar zij vanuit hun diepste kern naar verlangen. Ik weet dat dit voor veel mensen een hele uitdaging is en in dit ”nieuwe normaal” een megaopgave. Daarom deel ik als Mindset & Intuïtie Mentor al mijn kennis, ervaring en energie om zoveel mogelijk mensen hierbij te helpen, zodat ook zij gaan leven in overvloed, vrijheid en met heel veel plezier.

One life, One Chance! No Regrets!

The Leap

Ik weet hoe het voelt om je gevangen te voelen in een leven dat niet van jou is.

Ik ben opgegroeid in een omgeving en cultuur waar vrouwen vooral moesten gehoorzamen. En als je als vrouw je daartegen afzet word je gezien als een slechte vrouw.

En toch deed ik het! Mezelf afzetten tegen de (ongeschreven) regels die er waren. Schandalig he?!…;-))

Op mijn 22ste heb ik de Leap (sprong) genomen om mijn eigen leven te gaan leven in plaats van wat mijn ouders, omgeving en cultuur van mij verwachtten. Ik voelde aan alles dat dit was wat ik moest doen. Ik kon niet anders dan hiernaar luisteren en voor mezelf kiezen.

Angst vs vertrouwen

Ik besloot om mijn tas te pakken en het ouderlijk huis te verlaten. Was dit easy en voelde ik me stoer? Verre van, ik was heel bang! Ik wist niet wat me te wachten stond. Hoe boos zou iedereen zijn? Zouden ze me gaan zoeken en terughalen? Maar weet je, ik voelde me ergens ook weer heel krachtig. Ik vertrouwde erop dat het goed zou komen.

Met mijn intuïtie als kompas en het Universum (God) als baken, ging ik de vrijheid tegemoet waar ik als klein meisje altijd al van droomde.

Stel dat het wel lukt!

Mijn motto is ‘Maak van je obstakels springplanken’, want stel dat het wel lukt? Dát is wat ik doe in mijn dagelijkse leven en in mijn werk. Hoe goed je het ook hebt, hoeveel geld je ook verdient, ‘life happens while you’re busy making other plans’. En dan gaat het er vooral om, hoe ga je hiermee om? Laat je je droom ontnemen, ga je dan (weer) leven naar andermans’ idee van succes en geluk, of kijk je naar wat er nog meer mogelijk is voor JOU?

Maak van je obstakels springplanken

Durven en Doen

In mijn praktijk gebruik ik praktische (strategie) en energetische tools om levens te veranderen. Ik leer mijn klanten te vertrouwen op hun intuïtie, zodat ze de juiste beslissingen durven te nemen. En ik help ze bij het doorbreken van hun negatieve en belemmerende gedachten en overtuigingen om ruimte te creëren voor positiviteit, radical selflove en rijkdom. Want stel je eens voor dat het wel lukt? Wat zou jij dan nog allemaal kunnen in je leven en met je business? Deel het met me, niks is mij te gek!

 

Dank je wel Leila!

 

Leila’s verhaal staat in het boek – Durven en Doen, Stel dat het wel lukt

Je kunt Leila volgen via Linkedin en Instagram. En wil je met Leila samenwerken? Kijk dan op haar website 

Vorig bericht
Assumption is the mother of all Fuck-ups
Volgend bericht
Nicole: Creatieve Multi Passionate

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu