Lena: Female Timemanagement

Women Fundamentals

Hallo mooie vrouw! Ik ben Lena, eigenaar van Women Fundamentals. Ik ben geboren en getogen in Duitsland en in 2006 verhuisd naar Nederland. Tot mijn 24e had ik twee studies afgesloten waarvan één cum laude, heb ik 12 maanden in Amerika gewoond om mijn Highschool diploma te behalen en was ik vanuit mijn studie hard op weg om de zakenwereld te veroveren. Deze zakenwereld had ik verovert vóór mijn 30e. Ik had alles wat ik maar kon wensen: een goede relatie, een mooi huis, een uitzonderlijk goede baan voor mijn leeftijd…alles waar ik altijd voor had gewerkt was uitgekomen en het overheersende gevoel was: onvoldaan. Na maandenlange struggles met mezelf ging ik op zoek naar…iets. Iets wat balans zou brengen. Iets waar ik wél voldoening uit zou halen. Deze zoektocht duurde acht jaar. Tot ik met tien vrouwen, tien dagen in de Egyptische woestijn was beland – niets behalve zand, kamelen en onszelf.

Vrouwelijke cyclus

In deze setting ben ik met veel magie, trommels en veren in aanraking gekomen met de oerkennis van het vrouwelijke cyclus en ik wist het gelijk: dit zal mijn leven voor altijd veranderen! En dat is precies wat er gebeurde.  Binnen de kortste tijd is mijn cyclus mijn belangrijkste time management tool geworden en leef ik in volledige energiebalans omdat ik alle taken en verantwoordelijkheden op het juiste moment van de maand uitvoer. Nooit meer uitgeput. Echt waar.

Oerkennis voor alle high-achieving females

Het lukte mij de theorie te vertalen voor vrouwen die meer lijken op mezelf – zonder trommels en veren maar nuchtere, rationele, ambitieuze vrouwen en binnen twee jaar heb ik tegen alle advies in mijn carrière in de corporate wereld opgegeven en me volledig gecommitteerd aan Women Fundamentals en het verspreiden van de oerkennis voor alle high-achieving females daarbuiten!

En dat is wat ik nu andere vrouwen mag geven in lezingen, coachingstrajecten en…je geloofd het niet…mijn eigen woestijnreis! Hoe vet is dat?! Leven met je cyclus mee ipv ertegen in. Ik kan het. Jij ook! Beloofd.

 

Vorig bericht
Lady Diana Spencer: Prinses van het volk
Volgend bericht
Ben jij een avonturier?

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu