Liza: 100% Lefwijf

Hi, ik ben Liza. Ik ben een fantastische, gepassioneerde, energieke en liefdevolle moeder, coach en ondernemer die levens verandert, vreugde en plezier brengt en danst door het leven. En bovenal ben ik een enorm groot lefwijf (en een schandalige vrouw)!


Controlfreak

Dat is mijn ‘identity statement’, ofwel hoe ik mezelf zie. Althans, op dit moment…

Vroeger zou ik je namelijk een totaal ander verhaal verteld hebben. Vroeger was ik een enorme controlfreak. Ik was ontzettend streng voor mezelf, vond alles wat ik deed nooit goed genoeg en had een enorm sterke bewijsdrang.

Zorgen, zorgen, en nog eens zorgen

Tot zo’n 10 maanden geleden werkte ik als verpleegkundige in de psychiatrie. Al vanaf jongs af aan lag mijn hart bij de zorg. En zorgen deed ik dan ook volop. Ik was er voor iedereen en stond altijd klaar als je me nodig had. Tot ik zo’n 3.5 jaar geleden keihard de deksel op mijn neus kreeg.

Gitzwarte periode

Inmiddels bijna 4 jaar geleden ben ik bevallen van onze oudste zoon, Jens. En waar ik er altijd van had gedroomd om moeder te worden, bleek het uit te monden in mijn grootste nachtmerrie: een postnatale depressie.

Zo’n 5.5 maand na Jens’ geboorte stond ik op het punt om uit het leven te stappen. En ondanks dat dat het meest zwarte moment in mijn leven is geweest, ben ik nog elke dag dankbaar voor dat moment. Want op dat punt besefte ik me éindelijk (na 26 jaar) dat het niet langer zo verder kon.

Ik eerst, altijd

Sinds die tijd heb ik 1 motto: ik eerst. Ongeacht waar ik ben of wat ik doe, ik kies altijd 100% voor mezelf. En ik heb mezelf eindelijk die schop onder mijn kont weten te geven om uit mijn eigen bubbel (lees: comfortzone) te stappen en al die dingen te doen waar ik doodsbang voor was.

Zo ben ik afgelopen jaar onder meer gaan skydiven (nog zo’n nachtmerrie van me) en stond ik voor heel Nederland in ondergoed op de foto. En wauw… dat wat ik nooit had gedacht bleek toch écht waar te zijn: ‘Life begins at the end of your comfortzone’!

Life begins at the end of your comfortzone!

Laat het lefwijf in jezelf stralen

Inmiddels daag ik zelf anderen vrouwen uit om net als ik schijt te hebben aan hun comfortzone en het lefwijf in zichzelf te laten stralen. Want hé, schandalige vrouw: jij hebt veel meer in je dan je denkt! En het wordt verdomme tijd om dat te laten zien ook!

 

Ben jij klaar om het Lefwijf in jezelf te laten stralen? Bezoek mijn website, volg mij via Instagram of kom naar het 100% Lefwijf Event!

 

Dank je wel Liza!

 

Vorig bericht
“Waar wil je óók goed in zijn?”
Volgend bericht
Ashley: Verantwoordelijk en onafhankelijk

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu