Lizzy: De moed gevonden om mijn eigen kindje te creëren!

Mijn naam is Lizzy en ik ben 32 jaar jong 🙂 Ik heb een full-time baan, 2 jonge honden, een super leuke partner die mij altijd steunt en ik ben dan ook nog eens stiefmoeder wat ik zelf echt heel leuk vind. Sinds kort heb ik een  “2e kindje”, ofwel TOYBOXX.


Een eigen kindje leek mij zo leuk!

Ik wilde namelijk al heel erg lang een eigen bedrijf starten. Een “eigen kindje” leek me zo leuk! Alles zelf uitdokteren en vorm geven! Maar ik had eigenlijk tot nu toe niet de moed voor om deze stap daadwerkelijk te zetten. Mede door aanmoedigingen vanuit de familie- en vriendenkring en de uitdagingen en mogelijkheden die zijn ontstaan vanwege “Covid” heb ik nu toch de stoute schoenen aangetrokken en ben ik TOYBOXX opgestart.

Ik zag door de bomen het bos niet meer

Door de verhalen van anderen werd ik nieuwsgierig naar SEXTOYS. Daarom ging ik vaak op zoek naar een leuke toy, maar ik zag door de bomen het bos niet meer… Er was zoveel te kiezen! En wat kies je dan? Ik bleef dan bijvoorbeeld rondkijken op een site en dacht: “Oké, hier ga ik voor, maar vindt mijn vriend het niet gek dat ik dit kies en wíl hij dit wel…?” Ik besprak dit met vrienden en familie en ik kwam erachter dat ik niet de enige was die tegen dit probleem aanliep. Zo kwam ik op het idee van het spannendste abonnement van Nederland!

Wat ga jij nou doen? 

Ik ben vervolgens een plan gaan schrijven (zodat de mensen om mij heen ook een beeld kregen van wat ik ging doen). Eigenlijk bijna iedereen in mijn omgeving zei: “Huh wát ga je doen? Een abonnement op erotische artikelen? Ik ging door en keek of het ook haalbaar was wat ik had bedacht. Toen naar de KvK en hoppa ik was eigenaar van www.TOYBOXX.nl!

Geen moment spijt

Ondanks heel veel stress, veel beginnersfouten, heb ik tot nu toe vooral heel veel leuke ervaringen! Ik leer nog elke dag en dat gevoel was ik kwijt, ik hobbelde altijd maar door en het was wel prima zo. Maar nu leer ik elke dag nieuwe dingen en ik blijf mezelf ontwikkelen, dat vind ik echt heel gaaf!

Volg je hart

Volg altijd je hart en je gevoel en blijf dicht bij jezelf, het is fijn om te horen wat andere mensen er allemaal van vinden, en je willen helpen om het juiste pad te volgen… maar er is echt maar één iemand die dat echt kan en dat ben je zelf!

Uit mijn comfortzone, maar zo tof!

Op 1 mei sta ik op een online festival, Temple of Love . Een online belevenis waar alles op het gebied van liefde, relaties en erotiek samenkomt. Ik vind dit super tof maar ook heel spannend! Dit is echt volledig uit mijn comfortzone maar dat is ook wat ik zo tof vind aan voor mezelf werken! Ik moet heel erg uit mijn comfortzone om dingen te bereiken en ik denk dat dat juist is wat je moet doen om te kunnen groeien!

Time to set new goals!

Dank je wel Lizzy!

 

Vorig bericht
Investeren in jezelf?
Volgend bericht
Rowanda: Daadkrachtig, assertief, uitgesproken én open en invoelend

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu