Lotte: “Claim jouw orgasme en leef!”

Mijn naam is Lotte, opgegroeid in Drenthe en een hele fijne jeugd gehad dankzij mijn lieve ouders. Inmiddels woon ik in een Amsterdam, een droom die uitgekomen is. Ik heb een fijn appartement waar ik samen met mijn 2 gezellige hondjes woon. Ik reis graag af naar Ibiza, de vibe daar is fantastisch! Ik krijg daar nieuwe energie van en mijn creativiteit kan daar volop vloeien.


Lot of Toys

In oktober 2021 klonk officieel het startschot van mijn bedrijf (Lot of Toys). Het was een hele lange aanloop ernaartoe, omdat ik niet snel tevreden ben en altijd zoek naar iets beters. Mijn missie is écht ontstaan vanuit mijn hart en dan wil je gewoon dat het goed staat.

Ik wil namelijk iets betekenen voor alle vrouwen als het gaat om hun seksualiteit. Lot of Toys staat voor duurzaamheid, luxe en is maatschappelijk betrokken. Mijn lube en massageolie zijn op natuurlijke basis en vegan, en de blinddoeken en handboeien worden gemaakt in Rotterdam op een sociale werkplaats.

Niet langer verstoppen

Ik vind het belangrijk dat de uitstraling van de producten zo is dat je het niet hoeft te verstoppen en mocht je het per ongeluk ergens laten staan, dat het dan niet direct opvalt wat het is.

Dat je het er dus ook makkelijker bij durft te pakken én dat je jezelf er ook heel sexy mee voelt.

Jouw seksualiteit is meer dan een potje rollebollen in de slaapkamer

Er zijn zoveel vrouwen onzeker over hun eigen lichaam. En dat uit zich dan helaas ook vaak in de slaapkamer. Misschien durf je daardoor niet zo snel te zeggen wat je lekker vindt, maar misschien weet je dat ook gewoon niet, omdat je zelf nooit op ontdekking bent gegaan.

De trend op dit moment op social media is body positivity. Dat is natuurlijk fantastisch, want je ziet eindelijk eens echte lijven voorbijkomen. Helaas betekent het alleen niet dat daarmee alles opgelost is. Met jouw seksualiteit bedoel ik namelijk niet alleen een potje rollebollen in de slaapkamer. Ik bedoel daar ook niet letterlijk penetratie mee, want ik geloof namelijk dat seksualiteit door heel je leven verwikkeld zit. Je vrij voelen om je te uiten zoals je wilt, aan te trekken wat je graag wil dragen en de touwtjes in handen te nemen waar en wanneer jij dat wilt.

Als jij jouw seksualiteit lekker kan laten stromen, zal er meer gaan stromen in je leven, je levensenergie zit verweven met jouw seksualiteit.

Je levensenergie zit verweven met jouw seksualiteit

Ik heb een aantal mooie producten in mijn assortiment waarmee ik jou de gelegenheid wil geven jezelf eens te gaan ontdekken. Te onderzoeken waar in jouw lijf jouw gevoelige punten zitten. Dit zal je meer zelfkennis en vertrouwen geven om ook in bed eens fijn de touwtjes in handen te nemen en schandalig te genieten. Door tijd te nemen voor jezelf en te weten dat jij er mag zijn in bed, kan je ook verlangen van de ander dat die dat bij jou doet en voor jou doet.

Stop met de term ‘Voorspel’

Laten we bijvoorbeeld eens stoppen met de term; voorspel. Want halloooooo, wij vrouwen hebben iets langer nodig om ready voor penetratie te zijn, maar dat (penetratie) alleen is toch geen seks?!

Seks is alles omvattend wat we doen, van strelen tot masseren, via het tong werk naar het vinger werk en weer terug. Alles hoort erbij, dus zolang we de term voorspel blijven gebruiken lijkt het net of dat er niet toe doet, dat je dat maar even af kan raffelen. Alsof penetratie alleen het doel is om naar toe te werken, maar wees eens eerlijk, hoeveel vrouwen genieten daar nou echt van zonder al het andere eromheen?

Blijven dromen

Ik kan heel lang over deze onderwerpen door blijven kletsen, ik zou daar zo graag eens een podium voor willen, maar zolang ik nog niet de gedegen kennis heb zal ik daar nog even over blijven dromen.

In september 2023 wil ik starten aan de universiteit met de studie psychologie om daarna door te gaan voor seksuoloog. Als seksuoloog wil ik vervolgens graag onderwijs maken voor kids en hun ouders. Het begint namelijk al met een goede voorkennis over lichamen, grenzen en ga zo maar door.

Jong geleerd is oud gedaan.

Rest mij nog te zeggen: “Vrouw, geniet schandalig van jezelf, claim jouw orgasme en leef!”

Vrouw, geniet schandalig van jezelf, claim jouw orgasme en leef!

Dank je wel Lotte!

Wil je Lotte en haar droom verder volgen? Volg haar dan op Instagram. Daar kun je ook al haar heerlijke producten bewonderen.

 

Vorig bericht
Willemiek: Veranderen om jezelf te blijven
Volgend bericht
Nadia: Van mager zesje tot dikke tien

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu