Nadia: Van mager zesje tot dikke tien

De rode draad in mijn leven tot 10 jaar geleden: niets doen, me stilhouden, aanpassen en vooral braaf leven volgens: doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Geen risico’s, geen problemen.


Een mager zesje

Dat heeft me lang gediend, van mijn kindertijd tot aan ver in mijn jongvolwassen leven. Tot ik voor de zoveelste keer bij een werkgever vastliep en thuis kwam te zitten met burn-out klachten en depressieve gevoelens. Mijn leven voelde als een heel mager zesje, middelmatig en voortkabbelend. Niets ervan klopte met wie ik echt ben.

In beweging

Een kleine tien jaar geleden was ik er klaar mee en begon ik aan een persoonlijk ontwikkelingstraject. Ik maakte contact met mijn gevoelens, sprak ze uit en ik oefende vooral om dat niet genuanceerd, aangepast en tactvol te doen, begon te ontdekken wat ik wilde en waar ik naar verlangde. Ik kwam in beweging, letterlijk en figuurlijk.

 

Twee verlangens werden duidelijk: ik wilde een gezin en ik wilde anderen begeleiden. Ik startte aan een opleiding tot coach/counselor en ik werd al snel zwanger van mijn dochter. Ik begon te kiezen voor het leven dat ik wilde.

Ik begon te kiezen voor het leven dat ik wilde

Beide hebben mijn leven enorm veranderd. Door het moederschap heb ik mezelf nog beter leren kennen. Mezelf op de eerste plek zetten en goed voor mezelf zorgen lukte me de eerste jaren nauwelijks, ik voelde me geleefd, leeg en overprikkeld. Het was precies wat ik nodig had om weer te kiezen voor mezelf en mijn leven.

Gaan voor een tien

Mijn opleiding heeft me alles gegeven om vrouwen te begeleiden en inspireren om hun leven te leiden zoals zij dat willen. Om niet genoegen te nemen met een zesje, maar te gaan voor een tien. Geen perfect en foutloos leven, wel voluit leven zonder jezelf kleiner te maken en je aan te passen aan anderen.

Laatste duwtje

Het laatste duwtje in de rug dat ik nodig had om echt helemaal te gaan voor mijn droomleven was het overlijden van mijn vader. Zijn strijdlust tijdens zijn ziekte omdat hij niet klaar was met leven en zijn verdriet toen het afgelopen was hebben me wakker geschud. Dit is het leven dat ik heb. Mijn vader had veel dromen, maar nam weinig risico’s.

Kort na zijn overlijden heb ik gekozen voor een traject bij een business coach, ben ik samen met een ondernemende buurvrouw vrouwenfestivals gaan organiseren en richt ik me nu volledig op mijn bedrijf. Niet zonder risico’s maar vooral met levenslust, energie en precies zoals ik het wil.

En dat geef ik door als coach aan vrouwen die klaar zijn met hun zesjes gevoel: met pit, humor, echte diepgaande verbinding en snel tot de kern komen coach ik vrouwen naar een leven vol energie, levenslust en vrijheid!

 

Dank je wel Nadia!

 

Wil je meer van en over Nadia weten? Bezoek haar website of volg haar op de socials Instagram en Linkedin.

 

Vorig bericht
Lotte: “Claim jouw orgasme en leef!”
Volgend bericht
Elles: De kracht van goede voeding

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu