Nicole: Creatieve Multi Passionate

Hey! Ik ben Nicole den Harder, enthousiast business en sfeerfotograaf & creatieve multi passionate. Voordat ik ging ondernemen werkte ik 17 jaar als leerkracht in het voortgezet speciaal onderwijs, waarvan 2 jaar in gesloten jeugdzorg. Nu heb ik sinds 1,5 jaar een eigen bedrijf in fotografie & branding, waarmee ik andere ondernemers voorzie van een professionele en vooral authentieke beeldbank. Sinds augustus 2021 doe ik dit fulltime.


Creatief brein vol ideeën

Het is mijn missie om ondernemers groter te laten denken. Zichzelf te laten zien aan de buitenwereld. Mijn creatieve brein zit vol ideeën, waarmee ik kan inspireren. Naast fotograferen, ben ik bezig met een online community voor vrouwen met lef. Of juist vrouwelijke ondernemers die wel lef willen hebben, maar niet zo goed weten waar ze moeten beginnen.  

History

Mijn leven is sinds mijn 18e nooit meer zorgeloos geweest. Ik kwam in een relatie terecht waarin sprake was van alcohol en drugsmisbruik en raakte mezelf volledig kwijt. Op mijn 25e werd ik moeder van mijn zoon en 2,5 jaar daarna volgde mijn dochter. Ik was al die tijd al bonusmama van de zoon van mijn ex-man. Ik hield mezelf voor dat wanneer ik zou zorgen voor een fijn thuis, mijn ex- man wel zou veranderen. Helaas bleek niets minder waar en besloot ik vlak na de geboorte van mijn dochter weg te gaan. 

De jaren die volgden waren een opeenstapeling van stress, ballen hooghouden en mezelf voorbijrennen. Een flink dieptepunt. 

Change: 

Ik kwam uiteindelijk in een fijn huis, bouwde mijn leven als single mama op en vond mezelf langzaam terug. Maar nooit had ik het idee dat ik mijn ambities kwijt kon. Ik werd beperkt door alle regels in het onderwijs. 

Tot uiteindelijk in 2019 mijn wereld weer compleet op zijn kop stond. Mijn ex -had zichzelf van het leven beroofd. Ik kwam er fulltime alleen voor de staan, met 2 kids en een bonuszoon. Dit moment dwong me om keuzes te maken. 

Mijn kids hadden me nodig. Ik voelde me als een vulkaan die op uitbarsten stond. Dit leven wilde ik niet meer. Het was tijd voor mij! En dus besloot ik ervoor te gaan. 

Inmiddels werk ik volledig voor mezelf als fotograaf, kan ik werken aan mijn eigen doelen, heb ik een top omzet en durf ik groter te dromen dan ik ooit heb gedaan.

Als ik dit kan, kan jij het ook.

Dank je wel Nicole!

Meer weten over Nicole én haar werk, neem dan vooral een kijkje op haar website, of luister haar podcast. Daarnaast kun je haar ook vinden op Linkedin, haar twee instagram accounts – Nicole den harder & Flatlay Queen en Pinterest.

Niet te missen deze meid!

Vorig bericht
Leila: Spiritueel op sneakers
Volgend bericht
Renate: Alles is mogelijk, als je maar durft!

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu