Romy: Like a Badass!

Joe! Mijn naam is Romy. Lekker enthousiast, droge humor. Beetje spiritueel, knetter praktisch. Op m’n 17e vertrok ik naar Rotterdam voor de studie Bedrijfskunde. En ik weet niet of je bekend bent met die studie? Maar ohhh my, zoveel haantjes de voorste. Alles ging over aan je CV bouwen en carrière maken en traineeships. Ik was helemaal overwhelmed en – frankly – dacht ik: “ik wil gewoon doen wat ik leuk vind”.


Brave meid

Maar goed. Als we een beetje op elkaar lijken herken je dit vast: ik had het gevoel dat ik een brave meid moest zijn. Voldoen aan ‘de regeltjes’. En als 1e uit het gezin die ging studeren dacht ik: deze mensen zullen het wel beter weten. Dus 4 jaar later liep ik stage bij een grote corporate. Een half jaar later werkte ik er.

Mezelf in een hokje proppen

Na 5 jaar werken in de corporate wereld, ging het niet helemaal lekker met me. Ik had een top baan, lekker salaris en een lease auto. Maar ook last van hyperventilatie, paniekaanvallen en slapeloze nachten. Little did I know, dat ik mezelf in een hokje propte waar ik totaal niet in paste.

En ja hoor: ik donderde in een burn-out. Dat leerde me bizar veel. Over hoe ik daarvoor had geleefd en hoe ik dat eigenlijk wilde (excitinggg!). Ik wilde niet meer die brave meid zijn. Maar een leven op mijn voorwaarden creëren 😍

 

Ik wilde niet meer die brave meid zijn. Maar een leven op mijn voorwaarden creëren

 

Corporate dropout met een purpose driven business

Flash forward naar vandaag: Nu ben ik een ‘corporate drop out’ met een purpose driven business. Klinkt fluffy? I guess. Maar I don’t care, want alleen dat harde paste niet meer.

Ik heb zoveel energie en voel me vrij. F*cking love it. Natuurlijk loop ik nog weleens tegen een muurtje op 😜 Maar nu ik mijn passie ergens in kwijt kan, houdt niks me meer tegen om mijn leven op mijn voorwaarden te leven ⚡

En het ALLERmooiste? Ik help vrouwen om hetzelfde te doen. Om een Badass Business neer te zetten. Je weet wel, zo’n bedrijf waarmee je doet wat je vét vindt, impact maakt én je droomleven leidt. Maar niet op basis van 1 size fits all. Want dat slaat nergens op. Daarom combineer ik business coaching met Human Design: zodat jij onderneemt vanuit jouw inner badass 🔥🔥

 

Wil je meer weten over Romy, haar business en wat zij voor jou kan betekenen? Volg haar op instagram, bezoek haar website en check haar aanbod!

Dank je wel Romy!

Vorig bericht
Anne: Pak je potentieel!
Volgend bericht
Feya: Positiviteit, kracht en zelfliefde

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu