Sabine: Kiest elke dag haar bevlogen leven

Ik heet Sabine (37), ik woon in Aerdenhout met mijn vriend Steven en onze kinderen Pim (6) en Nadine (4).


Sabine de Pilote

Ik begeleid ambitieuze mensen naar een leven waar zijn en doen in 1 lijn is, waar genieten van het leven bestaat naast (tijdens!) het behalen van keiharde doelen. Ik werk ook bij KLM als piloot, op dit moment ben ik gezagvoerder op de Embraer190/175/195-E2 en de meeste mensen kennen mij dan ook als ‘Sabine de pilote’. Zelf zie ik dat (inmiddels) niet meer zo, piloot zijn is een van de dingen die ik dóe.

Ik wist al heel jong dat ik wilde vliegen. Het is dus ook niet verwonderlijk dat het een groot gedeelte van mijn identiteit werd.

Dat is wel eens anders geweest. Toen ik 6 jaar was maakte mijn vader een video van mij terwijl ik achter een bureautje zat te tikken op een ouderwetse typemachine. Hij vroeg aan mij: “Sabine, wil je later secretaresse worden?” Ik antwoordde: “Nee”, en keek een beetje verstoord op, ”ik word piloot.” Ik wist al heel jong dat ik wilde vliegen. Het is dus ook niet zo verwonderlijk dat het een groot gedeelte van mijn identiteit werd.

Ik voelde me niet ‘on top of the world’

Er stonden nog wat meer dingen op mijn wensenlijstje: ik wilde graag een mooi groot huis, én een gezin. Toen ik 33 was had ik het allemaal bereikt, ik woonde heerlijk met mijn vriend en kindjes in een fantastische omgeving en was gezagvoerder bij KLM Cityhopper. Maar ik voelde me niet ‘on top of the world’. Ergens was ik de connectie kwijt geraakt met wie ik ben, met weten wat ik zelf echt wil. Daar begon mijn zoektocht. Een zoektocht naar de antwoorden op grote levensvragen. Wat wil ik met dit ene bijzondere leven dat mij gegeven is? Hoe wil ik dat inrichten? Wat vind ik belangrijk?

Nevenfuncties en grootse ambities

Het heeft ertoe geleid dat ik binnen KLM verschillende nevenfuncties ben gaan doen. Ik geef onder andere instructie aan collega’s op het gebied van ‘Human Factors’, waarbij je moet denken aan trainingen in communicatie en leiderschap.

Ook buiten KLM ben ik aan de slag gegaan. Ik begeleid graag mensen met grootse ambities en veel kennis en kunde naar een leven waarbij dat allemaal tot wasdom mag komen, terwijl je tegelijkertijd kunt voelen dat alles ook al goed is zoals het is. Dat wat je bereikt komt vanuit intrinsieke motivatie in plaats van uit het nastreven van meer geld of een hogere trede op de statusladder. Dat kan nog steeds de uitkomst zijn (geld verdienen is helemaal prima), maar het is niet de energie van waaruit je vertrekt.

Dat wat je bereikt komt vanuit intrinsieke motivatie in plaats van het nastreven van meer geld of een hogere trede op de statusladder

Beyond the Sky: Live

Heel concreet organiseer ik 30 September voor de tweede keer het event ‘Beyond the Sky: Live’. Een dag voor ambitieuze levensgenieters, zo noem ik ze althans. Want ik ben er zelf ook zo eentje. Ik wil zoveel, ik vind zoveel dingen leuk, en, misschien een beetje arrogant, maar ik kán ook heel veel. Daarom heb ik toch de neiging om teveel op te pakken, op werkgebied, maar ook privé. Dus die dag is er om focus te bepalen, een hele dag om stil te staan bij wat jij nou echt de volle aandacht wilt geven het laatste kwartaal dit jaar. Uiteraard ook met tools en tricks om de kans van slaging drastisch omhoog te brengen. Plannen is nog maar het begin, het gaat om de uitvoering.

Daar kan je overigens nog bij zijn! Stuur Sabine een bericht via Instagram, een e-mail: sabine@sabineheuer.nl, connect met haar op LinkedIn en schrijf je vooral in voor haar nieuwsbrief via haar website

Dank je wel Sabine!

Vorig bericht
Mariska: Seksuele energie is levensenergie
Volgend bericht
Boukje: Vrouwelijkheid zit niet in twee tieten en een kont

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu