Sanne: Open minded zonder oordeel

Ik ben Sanne 33 jaar en sinds 1 april 2021 ben ik mijn bedrijf gestart, Body and Soul by Sanne. Ik heb een erotische webshop voor vrouwen met lingerie en toys en ik organiseer Open Minded Ladies Days.


Openlijk praten over seksualiteit

Met mijn bedrijf help ik vrouwen openlijk te praten over seksualiteit. Te durven zijn wie ze willen zijn, te doen wat ze willen doen en je niet te laten tegenhouden door wat andere mensen van jou denken. Ik ben zelf panseksueel en eigenlijk wist ik dit al vanaf heel jonge leeftijd, ik val op een persoon en het geslacht maakt niet uit, al neig ik meer naar een vrouw dan naar een man. Ook ben ik een open minded persoon en vind ik het interessant om te zien wat er nog meer is en kan. Ik oordeel niet en hou van unieke mensen die anders durven te zijn. De wereld heeft zoveel te bieden als jij ervoor open staat en je niet laat leiden door wat een ander vindt. Want vraag jij jezelf wel eens af?

  • Kan ik mezelf zijn op elk vlak of doe ik wat de maatschappij van mij verwacht?
  • Ben ik gelukkig met het leven wat ik nu leid of word ik geleefd?
  • Heb ik de relatie die ik wil hebben, of voel ik dat er meer is?
  • Ben ik blij met mijn seksleven of überhaupt met mijn seksualiteit?

Door openlijk te praten over wie ik ben hoop ik jou te inspireren. Ook laat ik andere vrouwen, die iets te vertellen hebben op dit gebied, hun verhaal doen in mijn groepen en Ladies Days. Ik hoop dat jij door mijn openheid gewoon durft te praten over seksualiteit, of dat nou met mij, je partner of je vriendin is, dat maakt niet uit. Laat jezelf zien en durf jezelf te zijn. Er zijn al genoeg anderen……

Laat jezelf zien en durf jezelf te zijn. Er zijn al genoeg anderen..

 

Maar was ik dan altijd zo open ? Nou nee … allesbehalve dat.

Dansen, pesterijen en enorme druk

Vanaf mijn vierde zat ik op balletles en toen ik acht jaar was deed ik auditie bij de Dansacademie (klassieke/moderne dans). Dat ik danseres wilde worden, wist ik al vanaf jongs af aan. Tot mijn achttiende zat ik op de Dansacademie en ik volgde veel lessen. Er werd enorm veel van mij gevraagd en ik kon moeilijk omgaan met deze druk.

Helaas had ik te maken met pesterijen op school van zowel leerlingen als docenten. Ik kon altijd moeilijk meekomen en voelde mij anders. Mijn concentratievermogen was erg slecht en de enorme druk om te presteren lag erg hoog. Niet alleen van de docenten, maar ook van mijzelf. Ik blokkeerde in alles wat ik deed en kon mezelf niet laten zien.

Uitgeput en ongelukkig

Tien jaar en twee Dansacademies verder was ik letterlijk op. De enorme druk en vooral de pesterijen op zowel school als de dansschool werden mij te veel.

Ik liep bij een psycholoog en uiteindelijk werd ontdekt dat ik ADD had. Voor mij een soort opluchting, want eindelijk begreep ik waarom ik niet kon meedraaien zoals er van me verwacht werd. Ik was achttien jaar en voelde mij echt totaal uitgeput en ongelukkig. Ik was gestopt met school en besloot het zelf te doen. Een moeilijke, maar de juiste beslissing.

Ik was gestopt met school en besloot het zelf te doen. Een moeilijke, maar de juiste beslissing.

Hollands Got Talent

Ik ging op kamers wonen in Amsterdam en ging zelf lessen volgen en lessen geven. Door mijn ADD kwam ik in audities niet goed uit de verf. Maar wanneer ik solo-optredens deed kon ik echt mijn eigen ding doen en in mijn eigen tempo. Ik ging aan het werk als solodanseres en deed mee aan diverse shows met als hoogtepunt ”Hollands Got Talent”, waar ik in de halve finale kwam. Van mijn achttiende tot mijn achtentwintigste deed ik diverse optredens op feesten, evenementen, tv shows en in het theater. Ik trainde keihard, waardoor ik continu met een onderrugblessure liep.

Makkelijke prooi

De pesterijen zijn tot mijn 25e door gegaan. Wanneer je anders bent en niet voor jezelf durft op te komen, ben je blijkbaar een makkelijke prooi. Dit gaf mij nog meer een boost om voor mezelf te gaan werken. Maar ook om te laten zien wie ik echt ben en wat ik kan. Ik besloot te gaan doen wat ik leuk vond, mij niks meer van anderen aan te trekken en wanneer iemand lelijk doet, hier ver bij uit de buurt te blijven of er tegenin te gaan.

Nieuwe twist

Ik besloot online te gaan werken en vrouwen te gaan coachen bij een healthy lifestyle. Een bekende van mij was manager in een erotische winkel en ze vroeg mij of ik daar een aantal dagen in de week wilde werken. ”Superleuk, waarom niet!?” dacht ik. Ik kwam erachter hoe groot het taboe op seks eigenlijk is en hoeveel problemen er spelen op dat gebied. Ook merkte ik hoe fijn vrouwen het vonden dat ik er zo open en vooral normaal over sprak. Ik vond het heel mooi om dit te horen en wilde hier graag wat mee doen! Ik besloot mijn bedrijf een nieuwe twist te geven en opende mijn bedrijf “Body and Soul by Sanne”. Ik opende een erotische webshop voor vrouwen met lingerie en toys en ik begon met het organiseren van Open Minded Ladies Days. Ook opende ik mijn community’s op Facebook. 2 Groepen, waarin ik met andere vrouwen openlijk spreek over seksualiteit, liefde , seks, en erotische producten. Kom jij ook gezellig mee kletsen? Deze groepen zijn zo waardevol en nodig. Door mijn groepen heb ik al zoveel mooie vrouwen leren kennen, die mij enorm inspireren, niet alleen mij maar ook elkaar.

Zie hier mijn vrouwen groepen:

Facebook.com/groups/openmindedpowervrouwen

facebook.com/groups/biseksueel.bischierig.lesbisch.en.open.minded/

Instagram.com/open_minded_power_vrouwen

Instagram.com/body_and_soul_by_sanne

Omarm jouw unieke persoonlijkheid

Wat ik elke vrouw wil meegeven is, hoe cliché ook, maar omarm jouw unieke persoonlijkheid, durf jezelf te zijn jij bent goed zoals je bent, leef het leven wat jij wilt leven en geef niet op wanneer het even niet goed gaat.

 

Dank je wel Sanne!

Vorig bericht
Waar ben jij goed in?
Volgend bericht
Be a Lady, they said……

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu