Sharita: Een leven vol magie en liefde

Ik ben Sharita Raktoe, 38 jaar en woon in Rotterdam. Ik heb rechten gestudeerd in Leiden en een aantal jaar op de Zuidas gewerkt. Daarna heb ik ruim 8 jaar op Curaçao gewoond en daar gewerkt als advocaat en in de financiële sector. Op Curaçao heb ik ook de switch gemaakt van in loondienst werken naar ondernemer. Ik heb daar twee bedrijven gehad in de juridische en financiële sector.


Ver weg van de ware ik

Een prachtig CV en ik heb veel bereikt. Toch heb ik een heel groot deel mijn leven geleid naar wat anderen van mij verwachtte. Ik leefde niet vanuit mijn hart en intuïtie, maar vanuit mijn hoofd. En het flowde daardoor ook totaal niet in mijn leven. Zowel privé, als zakelijk niet. Alles wat ik deed voelde enorm ver weg van de ware ik.

Rock bottom

Zo ver, dat er een moment kwam dat mijn lichaam letterlijk uit ging. Ik had zo hard rock bottom aangetikt en zelfs nog daaronder. Ik wilde letterlijk niet meer en dat zit totaal niet in mijn systeem, ik schrok van mezelf. Daarnaast zij mijn lijf dus stop. Toch heb ik zoveel kracht in mij (noem het goede genen), dat ik op een gegeven moment dacht: Fuck this shit! Ik kan nu niets anders dan strijden voor mezelf en weer naar de top gaan. Kiezen voor mijzelf. Toen is het langzaamaan en stapje voor stapje, en vooral door de juiste & lieve mensen om me heen,  goed gekomen. Juist door op dat moment in mijn kwetsbaarheid te gaan staan en naar mijn intuïtie te luisteren.

Fuck this shit!

Mediteren en boksen

Ik ben vervolgens op Meditatie & Boks retreat gegaan in Marokko met Innerdoorway. Daar heb ik letterlijk een week zitten huilen. Daarnaast in contact gekomen met de Ayahuasca en dat heeft echt mijn hart en ziel geopend en opnieuw opengezet. En mindset. Mindset is echt the key. Ik ben beperkende gedachten los gaan laten en vanuit overvloed en manifesteren gaan leven. En vooral mezelf op nummer 1 gaan zetten en heel veel van mezelf gaan houden.

Een leven vol magie en liefde

Echt kiezen voor mijzelf heeft me zoveel gebracht. Ten eerste mijn prachtige bedrijven, die ook mijn kindjes zijn. Ten tweede een leven vol magie en liefde. Maar bovenal weten wat ik waard ben en volledig op mijn intuïtie durven vertrouwen. Wat of wie mij niet meer dient of niet meer past in mijn leven, laat ik los. Ik leef in volledige overgave van het zijn, in liefde & compassie. En last but not least, mega veel zelfvertrouwen. Dat had ik vroeger echt niet. Dus ik doe wat ik voel dat goed is voor mij en de meningen van anderen interesseren mij niet.

Always choose you

En dat is ook precies wat ik andere vrouwen wil meegeven. Volg je hart en je intuïtie laat je niet gek maken door wat de wereld van je verwacht. Het is jouw leven en jij bent je grootste cheerleader. En nog veel belangrijker love yourself. Met zelfliefde gaat er een wereld voor je open. And always choose you. Als je weet wat je waard bent, trek je ook de juiste mensen aan.

Dank je wel Sharita!

 

Benieuwd naar Sharita, haar leven vol magie, en haar bedrijven? Volg haar op haar Instagram, Facebook, of lees hier meer over haar bedrijven: Completing the circle en Liance Legal

Vorig bericht
Update van Emma: Verwachtingen en keuzes
Volgend bericht
Wendy: Van (eigen)wijs meisje naar vrouw die weet wat ze wil

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu