Sharon: Stap voor stap uit haar comfortzone

Hoe ga je om met het feit dat de bevalling van je zoon je bijna fataal wordt?

Dit gebeurde gelukkig niet. Wel heb ik hier PTSS van gekregen. Waardoor ik mezelf compleet kwijtraakte. Helaas geen roze wolken maar een zwarte periode.

Omdat je dit niet zo wil voelen knok je je keihard door alles heen, je gaat het gevecht aan, glijdt nog tien keer uit, om zo een nieuwe versie van jezelf te worden.

Hierdoor kwam ik stap voor stap beter en sterker dan ooit in mijn eigen vel te zitten, ging ik weer uitdagingen aan. Het was en is noodzakelijk dat ik buiten mijn comfort zone ga en mijn eigen dromen waar ga maken. 


Een kluizenaar door PTSS

Ik ben Sharon, 40 jaar en trotse moeder van onze zoon van ruim 7 jaar .

Na het behalen van m’n HEAO-CE diploma heb ik fulltime in sales, marketing & communicatie gewerkt. 

Bijna altijd was ik happy, spontaan én outgoing tot PTSS mij overkwam. Ik raakte mezelf kwijt, werd een soort van kluizenaar, was beïnvloedbaar en niet altijd realistisch bezig. 

Harde lessen in een kleine wereld

Zeven jaar geleden werd mijn wereld heel klein.. Ik leerde een harde les over wie de mensen om mij heen waren, wie waardevol zijn en er voor mij waren en bleven. Nieuwe mensen kwamen in mijn leven en oude vriendschappen werden sterker dan ooit. . 

Nadat ik mijn PTSS had “overwonnen” door therapie en mijn ongoing coaching werd mijn blik langzaam anders. Nu zet ik mijzelf steeds meer op de nummer 1 en doe ik bij mezelf eerst het zuurstofmasker op in plaats van bij anderen. 

Want hoe beter ik me voel, hoe meer ik van betekenis kan zijn voor anderen.

Hoe beter ik me voel, hoe meer ik van betekenis kan zijn voor anderen.

Ik voel me krachtig en geloof in mijzelf

Ik voel me nu krachtig en geloof in mijzelf. Ik heb me voorgenomen me dit jaar bij bij de KVK in te schrijven. Ook ben ik van  plan over een paar jaar de GroBglockner te beklimmen!

Mede dankzij een geweldige fotografe kom ik uit mijn comfortzone. Door deze foto’s zie ik mijzelf óók anders en sterker.  Sommigen zagen mij allang zo…ik nu steeds meer. Binnenkort geef ik mezelf via haar werk nog meer bloot. Wederom buiten mijn comfortzone.

Stap voor stap ga ik richting mijn doel en kan ik steeds beter ademhalen. 

 

Laat niks of niemand je klein proberen te krijgen en/of het gevoel geven dat je minder waard bent. En ga je dromen achterna! 

 

Vorig bericht
Denken vanuit je buik, hoe dan?!
Volgend bericht
Zeiken in het midden gaat je niet helpen

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu