Silvia: “Ik wil een miljoen verdienen! Per dag :)”

Hey ik ben Silvia!

Energiek, optimistisch, een blij ei, Mindset Magician, een heel hard werkende ondernemer, miljonair to be, grootschuldbezitter (hypotheek, maar die ga ik dus aflossen met dat miljoen), vrouw van Frans, vriendin van velen, lichtelijk verslaafd aan Instagram en gek op (vegan) eten!


Ik wil heel veel geld verdienen

There I said it! Ik wil geld verdienen. En als het even kan veel, heel veel! Jaren dacht ik dat dat niet mocht of hoorde, dat het de verkeerde drijfveer was.

Dan hoorde ik ondernemers over hun missie om anderen te helpen of om door te geven wat zij zelf hadden geleerd – missies die uit hun tenen kwamen – en dan dacht ik dat er met mij iets mis was. Dat ik ook zo’n nobele missie moest hebben om te verklaren waarom ik doe wat ik doe.

Maar ik wilde gewoon geld verdienen!

Wel graag met iets wat ik super leuk vind hoor. Geld verdienen met werk wat ik niet meer leuk vind heb ik geprobeerd, daar werd ik heel ongelukkig van! Maar mijn grootste drijfveer om te doen wat ik doe is geld en ik ben er klaar mee te doen alsof dat niet zo is.

 

Mijn grootste drijfveer om te doen wat ik doe is geld en ik ben er klaar mee te doen alsof dat niet zo is.

Voor niks gaat de zon op

Er wordt wel eens gezegd dat je iets ‘moet’ doen wat je zó leuk vindt dat je het ook zou doen als je er niks voor kreeg, maar kom op! Als ik er niks voor krijg dan zit ik net zo lief op de bank met een boek. Als ik niks zou krijgen voor al mijn werk als ondernemer, stopte ik er vandaag nog mee. Hoe gek ik ook ben op wat ik doe.

Niet op mijn bankrekening

Dat geld wat ik wil verdienen is overigens niet voor op m’n bankrekening hoor. Ik geloof namelijk dat hoe meer geld je hebt, hoe meer je voor de wereld kunt betekenen.

Met meer geld kan ik andere ondernemers steunen door geld bij ze uit te geven, ik kan mensen in andere landen steunen door te reizen en ik kan een tuinman aan werk helpen en misschien zelfs wel een butler! Ik kan het leven van vrienden die het minder breed hebben makkelijker maken, kan geven aan goede doelen en natuurlijk ervoor zorgen dat ik er zelf de rest van mijn leven comfortabel bij zit 🙂

Taboe op geld doorbreken

Er zit zo’n enorm taboe op geld willen verdienen en laten we die nu gewoon doorbreken. Want je dient er helemaal niemand mee je op dit vlak klein te houden!

 

Dank je wel  Silvia!

 

Benieuwd naar Silvia, haar werk en haar money mindset? Volg haar dan op de volgende social media kanalen; instagram, facebook, linkedin, of bezoek haar website

 

Vorig bericht
Patricia: Via een omweg terug naar zichzelf
Volgend bericht
Carlijn: Vrijheid is mijn grootste rijkdom

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu