Suus en Lieke: Eigenwijs, enthousiast en f*cking trots

Ken je dat verhaal van die twee vrouwen die, nadat ze elkaar drie maanden kende, samen een bedrijf begonnen? Dat is het verhaal achter ons, Suus en Lieke van 4SOULZ. En ja, het maakte ons geen bal uit wat iemand er over te zeggen had, dat wij dit avontuur samen aangingen vorig jaar november. Want wat was het ergste wat er kon gebeuren? Dat het geen succes zou worden? En we er mee gingen stoppen? Nou dat is zeker niet geval!


Spiegelen en weer doorgroeien

Door te doen waar we blij van worden en daar heel goed naar te luisteren merken wij dat ons bedrijf heel gemakkelijk groeit. Een utopie? Natuurlijk zijn er ook wel eens dingen die niet lekker lopen, bij het runnen van een bedrijf. Dan is het voor ons tijd om daar eens bij stil te staan en wat dat stuk over ons persoonlijk zegt. Dus steeds terug spiegelen en weer doorgroeien, dat is voor ons ondernemen vanuit je hart. En dan ervaar je als vanzelf dat je bedrijf groeit, simpelweg omdat we doen waar we blij van worden en wat voor ons klopt. En soms mochten we daar een harde les in leren.

Kers op een (te) enthousiaste taart

Ons ongelimiteerde enthousiasme maakte bijvoorbeeld dat we 100 dingen tegelijk gingen organiseren, want van alles werden we blij. Meerdere malen werden we geconfronteerd met het feit dat het niet stroomde. Simpelweg omdat we veel, misschien wel teveel hadden om onze energie aan te geven: retraites, inspirerende events, business events, een productlijn met mooie producten, en als kers op de enthousiaste taart gingen we ook nog een festival organiseren. En dat was precies het moment dat we besefte dat we daar het meest blij van worden!

Gewoon heel eigenwijs

Het duurde wel even voor we die les echt konden leren want we zijn ook gewoon heel eigenwijs. Een eigenschap die zorgt dat we dicht bij onszelf blijven, en aan de andere kant maakt dat we dingen niet makkelijk los willen laten. Zelfs wanneer we weer een idee hadden en onze naasten, liefdevol, allerlei beren op de weg hadden gezet, die wij met al ons enthousiasme en een portie frisse tegenzin, netjes in de berm hebben geparkeerd.

Focus op datgene waar we het aller gelukkigst van worden 

Al met al hebben we de les begrepen die we te leren hadden, pakte we de focus op de twee dingen waar we het aller gelukkigst van worden. Want twee keer per jaar een festival organiseren en mooie producten verkopen is al een heel bedrijf op zich!

En daar zijn we f*cking trots op!

 

Dank je wel Suus en Lieke!

Vindt jij het leuk om meer het bedrijf van Suss en Lieke te weten? Check dan de sites www.4soulz.nl en www.4soulzfestivals.nl . Of check www.flowmat.nl , een bedrijf dat deze dames in hun enthousiasme recent hebben overgenomen.

 

 

Vorig bericht
Boukje: Vrouwelijkheid zit niet in twee tieten en een kont
Volgend bericht
Ghislaine & Steffie: Een gezonde levensstijl én heel veel lol hebben

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu