Wendy: Van (eigen)wijs meisje naar vrouw die weet wat ze wil

Vaak gaan dingen “andersom” bij mij. Mijn moeder werkte en mijn vader was thuis. Hij was hartpatiënt. Niemand nam hem aan, dus was hij vrijwilliger. Voor mij een normale situatie. Later besefte ik dat dit voor die tijd zeker niet zo was.


Vroeg volwassen

Mijn moeder werkte op 1,5 uur rijden van ons huis. Was er iets met mijn vader, dan ging ik vanuit school naar huis en regelde een dokter of ambulance. Ik was vroeg volwassen, communiceerde met volwassenen, had overredingskracht en veel vrijheid. Toch was daar altijd de zorg, dus helemaal doen wat je wilt is het niet.

Keerpunten: Van (eigen)wijs meisje naar vrouw die weet wat ze wil

Voor ik moeder werd, deed ik altijd wat ik wilde. Nu denk ik na en.. doe ik het alsnog.

  • Op mijn 22e was ik vestigingsmanager bij een kledingketen. Elk seizoen pasten we kleding bij de vrouwen vestiging. Eén medewerker was homo en wilde mee. Fantastisch! Het team werd die avond echt een team. Mijn regiomanager was woedend! Dit mocht nooit meer gebeuren. Anders werden de medewerker en ik ontslagen. Wat? “Niet nodig, ik ga zelf.” zei ik en ik ging.
  • Toen mijn laatste werkgever een reorganisatie aankondigde, vertrok ik als eerste. Sales, Purchase herstructuren, en de hele Marketing om. Mijn werk hier zat erop.

Eigen baas zijn

Op dat moment was ik 40 en mijn zoontje 5. Wat wil je dan? Doen wat ik echt wil en mijn eigen tijd indelen! Mijn man was vaak in het buitenland voor zijn werk, dus veel kwam op mijn schouders terecht. Toch besloot ik voor mezelf te beginnen. Mijn creativiteit en passie werden mijn bedrijf: content2click.

Verhuizen naar Barcelona

In 2019 besloten we te verhuizen naar Barcelona. Zonder zekerheden, met een missie: Project Life. Mensen wachten vaak tot ze met pensioen zijn en krijgen gezondheidsproblemen of redden het niet. “Had ik maar…” is aan ons niet besteed. Als je iets wilt moet je risico’s nemen. Het bracht een andere manier van leven. Hard werken om leuk te leven. Niet leven om te werken.

Voor content2click was dit een switch van alleen Nederlandse klanten, naar wereldwijd. Versneld door de pandemie en de betere acceptatie van remote werken. Schakelen, ontwikkelen en doorzetten. Continu. Het brengt afwisseling en onbeperkte mogelijkheden. Ook voor jou!

Schakelen, ontwikkelen en doorzetten. Continu. Het brengt afwisseling en onbeperkte mogelijkheden. Ook voor jou!

Luister niet naar je innerlijke b*tch of anderen

Wil je iets? Ga ervoor! Luister niet naar je innerlijke b*tch of anderen. Je bent goed genoeg, je kan het en de enige juiste tijd om het te doen is nu.

 

 

Heeft Wendy jou ook geïnspireerd? Volg haar en haar business op Instagram, Facebook of Linkedin

 

Vorig bericht
Sharita: Een leven vol magie en liefde
Volgend bericht
Denken vanuit je buik, hoe dan?!

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu