Willemiek: Veranderen om jezelf te blijven

Hi, ik ben Willemiek. Moeder van Mick (9) en Sep (7) en getrouwd met Glen. Als voeding-en leefstijl coach help ik moeders naar een energiek en stralend leven.


Werkmentaliteit met de paplepel ingegoten.

Als kind uit een middenstandsgezin weet ik wat hard werken is en dat heb ik vanaf mijn 13e altijd gedaan. Zoals ieder kind uit de bollenstreek begon ik met bollenpellen, daarna volgden er krantenwijken, zomers zwoegen in een strandpaviljoen en tenslotte was ik altijd inzetbaar als ‘vliegende keep’ in de winkel van mijn ouders. Deze werkmentaliteit en grote drang naar zelfstandigheid zorgde ervoor dat ik op mijn 19e fulltime ging werken na een verkorte opleiding. In het bedrijfsleven floreerde ik. Mijn niet lullen maar poetsen mentaliteit was enorm helpend. Ik groeide door naar salesmanager en mocht een team leiden.

Je neemt echt verantwoordelijkheid door plaats te maken voor een ander, die wel met alle energie deze rol kan vervullen.

In 2020 liep ik vast. Ik was een paar keer gewisseld van werkgever, maar ik vond mijn plek maar niet. Daarbij presteerde ik niet zoals ik gewend was van mezelf. De prestatie van een harde werker. Mijn werk voelde als het spelen van een ‘rol’, ik was veranderd en het was niet meer wat ik wilde. Ik voelde me zo ellendig, ik worstelde met mijn zelfbeeld en de verantwoordelijkheid voor mijn werk en mijn gezin.

Ik zocht hulp bij een (fantastische) coach, elke dag ben ik haar nog dankbaar. Ze heeft me enorm geholpen met het verantwoordelijkheidsgevoel waarmee ik worstelde. Dit gevoel zorgde ervoor dat ik maar doorging met proberen en niet wilde opgeven. Op een gegeven moment zei ze:  “je neemt echt verantwoordelijkheid door plaats te maken voor een ander, die wel met alle energie deze rol kan vervullen”.

Verandering

Ik stopte met werken, hoe vreemd!. Het ging tegen al mijn basisprincipes in en voor even verloor ik mijn identiteit. Maar voor het eerst in mijn leven denderde ik niet door maar gáf ik mijzelf de tijd en ruimte mijn nieuwe pad uit te stippelen. Wat een heerlijkheid! Super fijne maanden volgden, tijd met het gezin, tijd voor mezelf en weer leren!

Een gezonde basis

Gezonde voeding en een bijpassende gezonde leefstijl zijn belangrijke onderdelen in mijn leven, in ons gezin. Deze onderdelen laat ik nooit ‘los’ zelfs niet toen ik zo struggelde op werk.

Ik geloof heel sterk dat een gezonde basis nodig is om ons fijne energieke en stralende leven te kunnen leiden en ervoor zorgt dat we ons goed blijven voelen onder (bijna) alle omstandigheden en je goed kunt zorgen voor jezelf en je gezin.

Het meest geweldige aan mijn werk is dat ik moeders zie opbloeien! Ze komen niet meer met moeite de dag door, maar voelen zich energiek en fit. Ze laten zien aan hun kinderen dat goed voor zichzelf zorgen belangrijk en haalbaar is. Het maakt ze trots op zichzelf en ze voelen zich gelukkiger in hun lijf.

Vrouwen laten bloeien

Vrouwen laten bloeien, geeft mij zoveel energie. Ik speel geen ‘rol’ meer zoals ik de laatste jaren heb ervaren in loondienst, ik help hen vanuit mijn hart!

Dank je wel Willemiek!

Wil je meer weten over gezonde voeding, leefstijl of Willemiek haar werkwijze? Volg haar op Instagram, of kijk direct op haar website.

Vorig bericht
Nicolien: Van onvervuld naar vervuld leven
Volgend bericht
Lotte: “Claim jouw orgasme en leef!”

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu