Yolande: Not your average style coach

Volg je hart

Joe hoi! Ik ben Yo en ik ben not your average style coach!
Ik doe het anders dan alle anderen. Daar waar iedereen altijd bezig is met kleurenwaaiers, met figuurregels, capsule wardrobes en hoe het hoort ben ik van FUCK die regels! De regels maak jij zelf!


Jouw stijl komt van binnenuit

Want jouw stijl komt van binnenuit. En die is uniek voor JOU. Dus je hebt helemaal niets aan regels. En ik begrijp het wel, want als je stoeit met je outfit, dan zoek je houvast. En dan lijkt het heel aantrekkelijk. Maar weet je, die regels zijn algemeen, generiek, voor de massa.

En jij bent niet de massa! Jij bent jezelf! En sterker nog, hoe meer regels je gebruikt, hoe beperkender het werkt en hoe meer dertien in een dozijn je er uit ziet. En dat is volgens mij precies níet wat je wilt.

Jij wilt jezelf zijn. Eén klein addertje onder het gras: hoe dan?

Ik snap je.

Ik wist het zelf ook heel lang niet.

Niet goed en niet belangrijk genoeg

Ik ben opgegroeid met het idee dat ik niet goed en niet belangrijk genoeg was. Dus ging ik me aanpassen. Pleasen. Rekening houden met anderen. Ik ging uit van de mening en verwachtingen van een ander. Was bang voor afwijzing en altijd op zoek naar bevestiging. Ik liet mezelf niet zien of horen. Doodvermoeiend. Ik was eenzaam en ongelukkig.

Dat moest anders! Ik volgde allerlei therapieën (you name it, I did it), maar pas toen ik de afgelopen jaren serieus ging investeren in business coaching veranderde mijn leven echt.

Ongeremd en compleet jezelf zijn

De doorbraken die ik zelf beleefd heb en wat ik heb mogen leren, geef ik dolgraag aan jou door, zodat jij veel sneller dan ik dat gedaan heb, komt waar je wilt zijn: ongeremd en compleet je prachtige zelf durven zijn!

Precies zoals je bent.

Zodat je al je tijd, aandacht en energie niet meer besteed aan verwachtingen, maar aan wat jij te doen hebt in de wereld. Zodat jij het veel leuker en veel makkelijker hebt. Zodat je van betekenis kunt zijn. Zodat jij het beste voorbeeld geeft voor al onze dochters.

In een kick ass outfit natuurlijk.

 

PS: Dit is dus precies hoe we die world peace gaan nailen, he ladies!

 

Dank je wel Yo!

 

Wil je meer van Yo? Check haar instragram, website en pinterest!

En daarbij, Yo’s Style Academy start op 28 mei! Aanmelden kan van 21 mei t/m 27 mei via yolandeave.nl/ysa

Vorig bericht
Ja, maar….
Volgend bericht
Schandalig? Ik?

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu