Yvonne: Ik ben opgestaan als leider

Ja lieve JY ook ik was een pleaser. Herken je dat? Dat je brein als een Snowglobe werkt? Ergens tussen al die vlokjes sneeuw zit 1 grotere vlok met precies jouw beeld, jouw gevoel, en passie over alles in jouw leven. Maar om wat voor reden dan ook zijn alle vlokjes belangrijker dan die ene van jou. Hierdoor leef je niet het leven dat je wil of voor ogen had.


Ik ben Yvonne Bouma en inmiddels 55 jaar. Vriendin van een te leuke man, moeder, oma, zus, vriendin en na een hele lange tijd vooral ook mezelf.

De ommekeer

Het was 2017. Ik had ruim 2 jaar keihard gewerkt om heel vitaal te zijn. Ik ging als een speer ook op het gebied van mijn mindset. Mijn jeugd was bijzonder intens, een vader die autoritair was, een moeder die labiel maar ook wel feministisch was. Tot aan mijn scheiding in 2009 en nog zo’n 2 jaar daarna was ik ontzettend onzeker over mezelf. Na dit heftige gebeuren ook nog veel overlijdens in mijn directe kring, dus ja, ik was blij met dat punt dat ik in 2017 bereikt had, en toch werd ik ziek!

Boos! Of toch een teken?

Ik zat in een spagaat, want als je van huis uit longproblemen hebt is 4 keer een longontsteking in 5 maanden een aanslag op je lijf. Boos was ik, vooral het gevoel van onrecht, want ik had zo hard gewerkt om zo gezond mogelijk te zijn en door een bacterie die ik opliep die door het klimaatsysteem verspreid wordt, zakte ik voor mijn gevoel door de grond.

Maar wacht eens even dacht ik toen, is dit niet gewoon een teken? Een teken dat ik zelf mijn verantwoordelijkheid moet pakken?

Zelf de touwtjes weer in handen

Ik heb toen niet alleen gezegd: ik ga dat pand nooit meer in! Maar hield me ook daadwerkelijk aan mijn eigen afspraak, ik nam de touwtjes zelf in handen en nadat ik opgeknapt was ben ik als zelfstandige begonnen. Eerst via een Platform in de sales en toen…

Was het de start van Corona, de wereld was anders, ik voelde me anders. Ik dacht: ik ga het gewoon doen!

Nu is de tijd om op te staan! Waarom zou ik wachten? Omdat anderen misschien wel raar over me denken? Het schandalig vinden? Zo van: wie denk jij wel niet dat je bent? Of hoezo denk jij dat je dit kan? Maar weet je:

Tijd voor de tweede helft

Het is tijd! Tijd om de tweede helft van mijn leven te starten met Leiden i.p.v. Lijden. Te starten met dat wat ik in mij voel. Te doen wat nodig is in de wereld. Empowerment uit te dragen! Ik ben opgestaan als leider.

Ik ben opgestaan als leider.

En tot op de dag van vandaag geniet ik van alles wat ik doe, en de prachtige resultaten van mijn lieve dames die ik mag coachen.

Wil je me volgen op Instagram dan houd ik je op de hoogte van alle mooie ontwikkelingen en je kan je inschrijven voor mijn onlinetraining. Kijk ook op mijn website. www.yvonnebouma.nl 

Dank je wel Yvonne!

Vorig bericht
Be a Lady, they said……
Volgend bericht
Ik wil een strandtent

Lees meer schandalige blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu